Dolar

32,5058

Euro

34,9556

Altın

2.434,38

Bist

9.798,20

Cumhurbaşkanı Erdoğan, o başkanlar için ne dedi?

Yazar Ahmet Yavuz köşesinde Beştepe kaynaklarından aldığı bilgiyi aktarırken, 'Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın istifa eden başkanlar için ne dediğine' dair konuyla ilgili bilgi verdi.

7 Yıl Önce Güncellendi

2017-11-14 16:49:10

Cumhurbaşkanı Erdoğan, o başkanlar için ne dedi?

Milli Gazete yazarı Ahmet Yavuz'un bugünkü köşe yazısında, Beştepe kaynaklarından aldığı bilgiyi aktardı. Yavuz, "Sarayın nabzını tutan o dostum anlattı: “İl başkanları neyse… İstanbul, Ankara, Bursa, Balıkesir… ‘Seçimle gelene siyasi darbe yapıyoruz!' tezviratları, tabanda ve muhalefette çok eleştiri alıyoruz!” İşte bu serzeniş Reis'e iletilir. Cevap enteresandır..." diye yazdı.

Ahmet Yavuz'un "Siyaset mafyasına darbe!" başlıklı yazısının ilgili bölümü şöyle:

Milyonluk nüfuslu belediye başkanlarının istifa ettirilmesini avam nasıl okuyor, havas nasıl okuyor? Sarayın nabzını tutan o dostum anlattı: “İl başkanları neyse… İstanbul, Ankara, Bursa , Balıkesir… ‘Seçimle gelene siyasi darbe yapıyoruz!' tezviratları, tabanda ve muhalefette çok eleştiri alıyoruz!” İşte bu serzeniş Reis'e iletilir.

.....

Rivayet o ki cevap enteresandır: “Biz siyasete darbe yapmıyoruz. Eğer bir darbe söz konusuysa, siyaset mafyasına darbe yapıyoruz!”

......

Sizce Türkiye'de siyaset mafyası kim? Silahlı adamları olanlar mı? Yoksa her dönem, her partinin “aday göstermek zorunda oldukları” kaset, ihale, şantaj siyasetçileri mi? Kim?

Haber Ara