Dolar

32,5004

Euro

34,6901

Altın

2.496,45

Bist

9.693,46

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kulaklarından tutup getireceğiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Kırgızistan Cumhurbaşkanı Ceenbekov ile Ankara'da düzenlediği ortak basın toplantısında, 'FETÖ'cü alçakların ellerini kollarını sallayarak gezmesine kesinlikle taviz vermeyeceğiz. Nereye kaçarlarsa kaçsınlar, hangi deliğe saklanırlarsa saklansınlar inlerine gireceğiz, kulaklarından tutup getireceğiz.' dedi.

7 Yıl Önce Güncellendi

2018-04-09 20:22:38

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kulaklarından tutup getireceğiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Kırgızistan Cumhurbaşkanı Ceenbekov ile Ankara'da düzenlediği ortak basın toplantısında, "FETÖ'cü alçakların ellerini kollarını sallayarak gezmesine kesinlikle taviz vermeyeceğiz. Nereye kaçarlarsa kaçsınlar, hangi deliğe saklanırlarsa saklansınlar inlerine gireceğiz, kulaklarından tutup getireceğiz." dedi.

Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları:

Kırgızistan bizim için özel bir konuma sahip. Kırgızistan'ın bağımsızlığını tanıyan ilk ülke olduk. 2011 senesinde Yüksek Düzeyli Stratejik İşbirliği Konseyi ihdas ederek ilişkilerimizi stratejik ortaklık seviyesine yükselttik.

FETÖ, Türkiye-Kırgızistan iş birliğini dinamietlemeye çalıştı. FETÖ'cüler, Türkiye ile Kırgızistan arasına fitne sokmak için her türlü kalleşliği yaptılar.

Cumhurbaşkanı Ceenbekov'un ziyaretini, FETÖ'nün bu çabalarına verilmiş en güzel cevap olarak görüyorum.

"KULAKLARINDAN TUTUP GETİRECEĞİZ"

Türkiye son FETÖ'cü hain de hukuk önünde hesap verene kadar yurt içinde ve yurt dışında bu örgütle mücadelesini sürdürecektir.

FETÖ'cü alçakların ellerini kollarını sallayarak gezmesine kesinlikle taviz vermeyeceğiz. Nereye kaçarlarsa kaçsınlar, hangi deliğe saklanırlarsa saklansınlar inlerine gireceğiz, kulaklarından tutup adalete teslim edeceğiz.

Sayın Ceenbekov'un FETÖ konusunda çok daha dirayetli davranacağına ve gereken önlemleri süratle alanacağına inanıyorum. Biz de FETÖ ile mücadele noktasında ilgili birimlerimizle kendisinin yanında olacağız.

CEENBEKOV TEK CÜMLE DAHİ KURMADI

Ceenbekov'un ise konuşma sırası kendisine geldiğinde, FETÖ konusunda tek bir cümle dahi sarf etmemesi dikkati çekti.

Haber Ara