Dolar

32,3116

Euro

34,9089

Altın

2.312,17

Bist

9.079,97

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bugün açıklayacağı müjde ne olacak? Erdoğan'ın Millete Sesleniş ve müjde açıklaması ne zaman, saat kaçta?

Başkan Erdoğan'ın bugün açıklayacağı müjde ne olacak? Erdoğan'ın Millete Sesleniş ve müjde açıklaması ne zaman, saat kaçta?

3 Yıl Önce Güncellendi

2021-02-10 21:47:24

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bugün açıklayacağı müjde ne olacak? Erdoğan'ın Millete Sesleniş ve müjde açıklaması ne zaman, saat kaçta?

Türkiye, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın müjde açıklamasına kilitlendi. Geçtiğimiz günlerde açıklamalarda bulunan Erdoğan, çarşamba günü gerçekleştirilecek olan Millete Sesleniş Konuşması'nın takip edilmesi gerektiğini özellikle belirtti. Erdoğan, açıklamalarının devamında birçok güzelliğin takdim edileceği müjdesini de verdi. Bu açıklamaların peşi sıra, Erdoğan'ın müjdesini verdiği büyük gün geldi çattı. Milyonlarca vatandaş, Erdoğan'ın müjde açıklaması ne zaman, saat kaçta yapılacak sorusuna yanıt ararken bu müjdenin ne olabileceği konusunda tahmin yürütmeye de başladı.

ERDOĞAN'IN MÜJDESİ AÇIKLAMASI NE OLACAK?

Cumhurbaşkanlığı'ndan, Erdoğan'ın açıklayacağı müjde ile ilgili ser verilip sır verilmezken yazışma gruplarında, sosyal medyada ve kulislerde birçok tahmin yürütülüyor. İşte Türkiye'nin gündeminde olan ve tahminler arasında yer alan konular ve Erdoğan'ın müjdesi ile ilgili son dakika ayrıntıları:

YERLİ AŞI OLABİLİR Mİ?

İlk olarak müjdenin yerli aşı ile ilgili olabileceği belirtiliyor. Türkiye'de yürütülen yerli aşı çalışmalarında gelinen son durumun aktarılacağı ve bir tarihin açıklanacağı ifade ediliyor.

REFORM ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Yine, Adalet Bakanlığı ile Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından yürütülen reformların da açıklanacağını tahmin edenler var. Bununla beraber Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, İnsan Hakları Eylem Planı'nı açıklayacağı da konuşuluyor.

DÜN GELEN UZAY VİZYONU AÇIKLAMASI

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklayacağı müjde olarak, elektrikli araba üretimi ve Tesla'nın yatırım haberi olabileceğini ifade edenler de var. Dün Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Türkiye'nin uzay alanında izleyeceği yol haritasını açıklayan Erdoğan, geçtiğimiz günlerde Tesla ve SpaceX'in kurucusu Elon Musk ile telefonla görüşmüştü. Görüşmede, Türkiye'deki kamu ve özel sektör kurumları ile şirket arasında uzay teknolojileri başta olmak üzere farklı alanlarda yapılması planlanan iş birliğine ilişkin hususlar ele alınmıştı.

EKONOMİK BİR MÜJDE OLABİLİR

Kulislerde, Erdoğan'ın enerji alanında da müjde açıklayacağına dair tahminler yürütülüyor. Altın madeni ve Akdeniz'de yeni doğal gaz rezervinin olabileceği ifade ediliyor. Ayrıca, Kanal İstanbul ile ilgili yeni gelişmelerin paylaşılabileceği de aktarılıyor.

YENİ ANAYASA DA GÜNDEMDE

Diğer yandan henüz çalışmaları şekillenmemiş olsa da Yeni Anayasa da Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın son dönemde gündeme getirdiği konulardan oldu. Reformlarla birlikte siyaset kulislerinde gündem yaratan bir açıklama da Yeni Anayasa ile ilgili olmuştu.

VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara