Dolar

32,5027

Euro

34,7530

Altın

2.495,33

Bist

9.524,59

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu Erdoğan, bu zihniyete karşı diktatördür!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AP'nin Türkiye'nin müzakerelerinin geçici olarak durdurulması yönündeki kararını eleştirdi...

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-11-25 18:15:59

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu Erdoğan, bu zihniyete karşı diktatördür!

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Avrupa Parlamentosu'nun (AP), Türkiye ile Avrupa Birliği (AB) arasındaki üyelik müzakerelerinin geçici olarak dondurulması çağrısı yapan karar taslağını kabul etmesiyle ilgili olarak "Hani "Diktatör" dediğiniz bir Erdoğan var ya, bu Erdoğan, bu zihniyete karşı diktatördür! Ama samimi olanlara karşı müşfiktir, merhametlidir" dedi. Erdoğan'ın konuşması sırasında dinleyeciler, AB'yi yuhaladı.

Ajansların haberine göre; Erdoğan, "Türk Silahlı Kuvvetleri'ndeki (TSK) darbe girişiminin başarılı olması halinde Avrupa'da yaşayanların meydanlarda zil takıp göbek atacağı" iddiasını ileri sürerek "Bunlardan bir cacık olmaz, bunlar darbecileri kırmızı halılarda karşılayanlardır. Biz ise, darbecileri indirdiğimiz için rahatsız oluyorlar" diye konuştu.

Erdoğan, kızı Sümeyye Erdoğan Bayraktar'ında yöneticileri arasında olduğu KADEM'in İstanbul'da düzenlenen Adalet ve Kadın Kongresi'nde de AB'ye yönelik olarak "Aylan bebekleri sahile vurduğu zaman siz almadınız, 3 milyon mülteciyi bu ülkede besleyen biziz, verdiğiniz sözleri yerine getirmediniz. Bana bak, ileri gidersiniz sınır kapılarını açarız!" ifadesini kullanmıştı.

Haber Ara