Dolar

32,5004

Euro

34,6901

Altın

2.496,45

Bist

9.693,46

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 3486 terörist öldürüldü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tıp Bayramı nedeniyle Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde doktorları ağırladığı programda yaptığı konuşmada, 'Etkisiz hale getirilen terörist sayısı 3.486'ya çıktı.' dedi.

7 Yıl Önce Güncellendi

2018-03-14 21:07:19

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 3486 terörist öldürüldü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tıp Bayramı nedeniyle Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde doktorları ağırladığı programda yaptığı konuşmada, "Etkisiz hale getirilen terörist sayısı 3.486'ya çıktı." ifadelerini kullandı.

Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları:

Askerlerimiz cephede her türlü şartlara uygun bir şekilde donanımlı. Onlara ne gerekiyorsa yapıyoruz. Çünkü onlar canlarını bu millet için veriyor.

Güneydoğu'da teröristler hastanelerimizi yakmadı mı? Kürtlerin temsilcisiyim diyorsun, geliyorsun hastaneyi yakıyorsun, bombalıyorsun. Oraya gidecek olan da Kürt zaten.

Etkisiz hale getirilen terörist sayısı 3.486'ya çıktı.

Afrin'e girdik giriyoruz. İyice yaklaşmış vaziyetteyiz. Bizim derdimiz işgal değil, bizim derdimiz, bu terör koridorunu en doğusundan en batısına kadar teröristlerden temizlemektir.

Bizim buraya sınırımız var. ABD'nin sınırı mı var? Koalisyon güçlerinin sınırı mı var? Rusya, rejimle hareket ediyor, koalisyon güçleri kiminle hareket ediyor?

Tillerson'a özellikle anlattım. Bu silahları neden buraya getiriyorsunuz? Hiçbir ses yok.

EN AZ 3 ÇOCUK TAVSİYESİ

Nüfusumuz millet olarak en büyük gücümüzdür. Bunu unutmayın ve bunu korumak zorundayız.

SAĞLIK ÇALIŞANLARINA MÜJDE

Cumhurbaşkanı Erdoğan, sağlık çalışanlarının emeklilik ve yıpranma payıyla ilgili olarak, tüm sağlık çalışanlarının yıpranma payı ve emeklilik konusunun hükümet programı içerisinde olduğunu bildirdi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan sağlık çalışanlarına kalkan elleri affetmenin mümkün olmadığını, bunların teröristten hiç bir farkı bulunmadığını söyledi. 

Haber Ara