Dolar

32,5004

Euro

34,6901

Altın

2.496,45

Bist

9.693,46

Cumhurbaşkanı Bip ve Telegram'dan programını paylaştı! Telegram kurucusu Durov: 'Onur duyduk...'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, WhatsApp'da yaşanan olayların ardından Bip ve Telegram üzerinden günlük planlarını paylaşmaya başladı. Vatandaşları bilgilendiren açıklamalar yapan Erdoğan'ın Telegram'ı tercih etmesi, Telegram'ın kurucusu Pavel Durov'u sevindirdi. Pavel Durov Recep Tayyip Erdoğan için ne dedi? Cumhurbaşkanı Telegram ve Bip üzerinden hangi mesajları paylaştı? İşte detaylar...

4 Yıl Önce Güncellendi

2021-01-16 11:42:09

Cumhurbaşkanı Bip ve Telegram'dan programını paylaştı! Telegram kurucusu Durov: 'Onur duyduk...'

Telegram'ın kurucusu Pavel Durov, WhatsApp yerine tercih edilen uygulamalar sonrasında yaşanan durum hakkında "İnsanlık tarihinin en büyük dijital göçüne tanık oluyor olabiliriz." ifadesini kullandı. Aynı zamanda Durov, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ve Brezilya Devlet Başkanı Jair Bolsonaro'nun Telegram'a katıldıkları için onur duyduğunu belirtti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Bip ve Telegram üzerinden mesaisini paylaştı!

Telegram ve Bip üzerinden Recep Tayyip Erdoğan aşağıda yer alan iki mesajı yayınladı.

"Hafta sonunuzun mutlu ve huzurlu geçmesi en büyük temennim", 

"Bugün İstanbul'dan Manisa'ya canlı bir bağlantı gerçekleştireceğiz. Öğleden sonra saat 2'de başlayacak programla, Manisa'da tamamlanan enerji ve tabii kaynaklar projelerini hizmete alacağız. 

Enerji konusunun dünyanın en önemli gündem maddelerinden biri olduğu böylesine kritik bir dönemde, bu yatırımlar inşallah gücümüze güç katacak. Türkiye'nin daha da büyümesi, güçlenmesi, tam bağımsız ve müreffeh yarınlara emin adımlarla ilerlemesi için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. 

Sizi en kalbi duygularımla, muhabbetle selamlıyorum."

Haber Ara