Dolar

32,5237

Euro

34,7990

Altın

2.421,97

Bist

9.740,31

Çukur bitiyor mu? Çukur final tarihi ne zaman?

Çukur hayranlarını üzecek bir iddia ortaya atıldı. Çukur bitiyor mu? İddiaya göre Çukur yakın zamanda final yaparak yayın hayatına son verecek. Çukur dizisi final mi yapıyor? Çukur ne zaman bitecek? İddiaya göre dizi 4. sezonda ekranlara veda edecek. Her Pazartesi akşamı Show Tv'de milyonlarca kişi tarafından izlenen dizinin final kararı çukur hayranlarını çok üzeceğe benziyor. İşte Çukur'a dair son gelişmeler...

3 Yıl Önce Güncellendi

2021-02-09 10:27:00

Çukur bitiyor mu? Çukur final tarihi ne zaman?

Show Tv'nin sevilen dizisi Çukur bitiyor mu? Çukur hayranlarını üzecek bir gelişme yaşandı. Yayınlandığı günden bu yana reytinglerde üst sıralarda yer alan ve hatırı sayılır bir hayran kitlesine ulaşan Çukur dizisi bitiyor mu? İddiaya göre Çukur'un 4. sezonda ekranlara veda edeceği iddia edildi. Çukur'un final tarihi ne zaman? Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre çukur dizisi yakın zamanda final yapacak. Çukur'un 125. bölümde ekrana veda edeceği iddia edildi. Çukur bitiyor mu? Çukur dizisi ne zaman bitecek? Çukur final mi yapıyor? Çukur finali ne zaman?

ÇUKUR BİTİYOR MU?

23 Ekim 2017 tarihinde Sow TV'de yayın hayatına başlayan dizi kısa zamanda reytinglerde üst sıralara yerleşmeyi başarmıştı. Dizi kendi hayran kitlesini de oluşturmuştu. Ancak her güzel şeyin bir sonu olduğu gibi Çukur dizisinin de final yapacağı iddiası dizi tutukanlarını üzdü. Her pazartesi günü merakla beklenen dizinin final yapacağı iddia edildi. Ay Yapım imzalı aksiyon ve dram türündeki Çukur dizisi bitiyor mu? Dizi ne zaman final yapacak? Dizinin final tarihi belli oldu mu? 

ÇUKUR NE ZAMAN BİTİYOR?

Her pazartesi akşamı merakla beklenen Çukur ne zaman bitiyor. Çukur'un 4. sezonda final yaparak ekranlara veda edeceği iddia edildi. Dizinin başarılı karakterlerinden Vartolu'nun diziden ayrılması da final iddialarını güçlendirdi. Dizinin 125. bölümde ekrana veda edeceği iddia edildi. Çukur dizisinin mayıs ayı başında sonlanacağı iddia ediliyor. Birsen Altuntaş haberine göre dizinin bayram öncesi 10 Mayıs gibi ya da bayram sonrası biteceği bekleniyor. Çukur'un hayranları dizinin bitmemesi için harekete geçti. Sosyal medyada örgütlenen dizi tutkunları dizinin bitmemesi için baskı oluşturmaya başladı. 

 

ÇUKUR NEDEN BİTİYOR?

Çukur'un senaryonun sona yaklaşması ve yeni konu bulunamaması nedeniyle final yapacağı öğrenildi.Ayrıca dizi oyuncularının yeni projelerde yer almak istemesi de dizinin final yapmasının nedenleri arasında.

ÇUKUR HANGİ GÜN, SAAT KAÇTA?

Show ekranlarının fenomen haline gelen dizisi Çukur her Pazartesi Show ekranlarında yayınlanmaktadır.

ÇUKUR KONUSU

Yamaç yıllar önce ailesini ve Çukur'u düşünerek her şeyi arkasında bırakıp yarınını düşünmediği bir hayatın içerisine atılmıştır. Karşısına en az kendisi kadar yaralı ve tehlikeli bir o kadar güzel genç bir kadın olan Sena çıkınca gerçek aşkı bulduğunu düşünmektedir. Sonsuza denk bu aşkın süreceğine inanan çiftin hayatına Çukur'un ve Yamaç'ın ailesinin tekrar girmesiyle kurdukları hayaller yıkılacaktır.

ÇUKUR OYUNCULARI KİMLER?

Aras Bulut İynemli

Barış Arduç

Perihan Savaş

Nur Sürer

Mustafa Avkıran

Erkan Kolçak Köstendil

Rıza Kocaoğlu

Öner Erkan

Necip Memili

Damla Sönmez

Berkay Ateş

Cihangir Ceyhan

Kubilay Aka

Hazal Subaşı

Burak Dakak

Hare Sürel

Kadir Çermik

İrem Sak

İrem Altuğ

Boncuk Yılmaz

Mustafa Kırantepe

Ece Yaşar

Cem Uslu

Aytaç Uşun

Ferit Kaya

İlkay Akdağlı

Çağrı Atakan

 

 

 

 

 

 

 

Haber Ara