Dolar

32,5358

Euro

34,9272

Altın

2.439,83

Bist

9.716,77

Çukur 108. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Çukur'da Yamaç'ın Cengiz Erdenet'i bitirme planı işe yarayacak mı?

Çukur dizisinin 108. yeni bölümünün ilk fragmanı yayınlandı. Çukur'un yeni bölümünde Yamaç Koçovalı'nın intikam planı Cengiz Erdenet'i zor durumda bırakıyor. Cengiz Erdenet, içeceklere kattığı maddeler nedeniyle hafıza problemleri yaşamaya başlar. Cengiz'in adını unutup Kulkan'a 'Benim adım ne?' Sorusu dikkatleri üzerine çekiyor.

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-12-20 21:51:58

Çukur 108. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Çukur'da Yamaç'ın Cengiz Erdenet'i bitirme planı işe yarayacak mı?

Show TV'nin sevilen dizisi Çukur 108. yeni bölümü ile 21 Aralık Pazartesi akşamı ekrana gelecek. Yamaç ile Nedim'in karşı karşıya geldiği Çukur'un yeni sezon fragmanında, Cengiz'in adını hatırlamadığı korku dolu anlar herkesi şoke ediyor. Nedim'in bahsettiği misafirlerin gelişi akılda bir soru işareti oluştururken, gelen kişilerden biri olan Yasmin'in elindeki Çukur sembolü dikkat çekiyor. "Nehir ve Büyü Erdemlerden kaçacak mı?" Sorunun cevabı büyük merak uyandırıyor.

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Son dönemde Koçovalılar ile Erdenetler arasındaki savaşa katılan Kulkan, Nehir ve Efsun'u rehin tutmaya devam ederken, hiç beklemedikleri yerlerde Çukur'un karşısına çıkacak.

Nehir ve Efsun güçlerini birleştirerek Faziletlerden kurtulmak için harekete geçecek.

Bir süredir Çukur'u uzaktan takip eden Nedim, Koçovalılardan sürpriz bir istek alacak.

Cengiz Erdenet'i bitirmeye bir adım daha yaklaşan Yamaç, Kulkan'ın beklenmedik hamlesiyle bir kez daha çok zor bir seçimle karşı karşıya kalacak.

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Çukurun son bölümünde Selim'in intikamı için harekete geçen Koçovalıların hamleleri nefes aldı. Cumali, Selim'in nasıl öldürüldüğüne dair ilk ipucunu buldu ve Cemil'e ulaşmayı başardı. Cemil bir oyun oynayarak Cumali'yi tuzağa düşürmeye çalıştı ancak oyun ortaya çıktı ve Koçovalılar Cemil'i yakaladı. Finalde Selim'in ölümünden sorumlu olan Cemil, Akın tarafından sona erdirildi ve babasının intikamını aldı.

Çukur 107. son bölümde nefes kesen final sahnesi! Çukur'da Yamaç, Akın ve Cumali Selim Koçovalı'nın intikamını aldı!

Haber Ara