Dolar

32,5004

Euro

34,6901

Altın

2.496,45

Bist

9.693,46

Cübbeli’yi bakın nasıl tehdit etmişler?

Cüppeli Ahmet Hoca olarak da bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, hapisteyken firari imam Adil Öksüz ve cezaevinde İsrail’le bağlantısı olan bir kişinin yanına gelip “İsrail ve Gülen’le iyi geçin” diye tehdit ettiklerini aktardı.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-08-22 10:22:04

Cübbeli’yi bakın nasıl tehdit etmişler?

Kamuoyunda "Cüppeli Ahmet Hoca" olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, geçtiğimiz akşam özel bir teleziyonda FETÖ tarafından tehdit edildiğini ve kendisine şantaj yapıldığını açıkladı. Ahmet Mahmut Ünlü, cezaevindeyken FETÖ/PDY'nin firari imamı, 15 Temmuz'un planlayıcılarından Adil Öksüz tarafından ziyaret edildiğini belirterek, "Bana 'İsrail ve FETÖ'yle iyi geçin'' dediler" diye konuştu. İşte Ünlü'nün özetle söyledikleri:

'SENİN DE ÖNÜN AÇILSIN'

Bana dediler ki "Eğer Zaman gazetesi ve yayınlarımızı hedef alan konuşmalar yaparsan seni bir daha savunmayız." Bana şantaj yaptılar. Kasetler gönderdiler. Cemaatimizin önde gelenlerine de yaptılar. Bizi kasete rağmen yıldıramadılar.

Cezaevindeyken pijamalı bir adam vardı. Hükümlüye benzemiyordu. Buna cezaevi dışından bir haham tarafından İbranice bilgi notları ve mesajlar getirilirdi. Bu kişi bir gün bana "Ben seni buradan çıkarırım. Sen bizim dediğimiz şeyleri yap, sonra bak bakalım gazetelerde senin aleyhine yazılar çıkacak mı? Sen İsrail'e çattığın için oldu. FETÖ bize geldi, bizimle iyi geçiniyor. Anlaştık, bak şimdi önü nasıl açıldı. Senle çıkalım Manhattan'a gidelim, lobilerle görüş, Sonra senden istediğimiz, İsrail aleyhine ayet ve hadisleri okumayacaksın" dedi. FETÖ'nün elindeki medya o zaman beni yerlere vuruyordu.

'ADİL ÖKSÜZ KİTAP GETİRDİ'

Bir gün Adil Öksüz geldi. Bana "Efendim, beni Fetullah Hoca gönderdi, size de ikikitap yolladı" dedi. Terbiyeli davranıyor. "Çok dedikodu, iftira oldu. Bunu size hükümet yaptı" demeye getirdi. Sakarya'da hoca olduğunu söyledi. İlmi kitaplarla ilgili birkaç konuşma geçti. Başka konuşma geçmedi aramızda. Cezaevinden çıktıktan sonra da geçmiş olsuna geldi. Ben, hükümetin yaptığına inanmadım. Hükümet yapmaz..

Haber Ara