Dolar

32,3844

Euro

35,0304

Altın

2.326,26

Bist

9.079,97

Cübbeli dış politikaya el attı

Cübbeli'nin iddiasına göre; PYD ve PKK eliyle Suriye'de Türkiye'ye komşu ikinci İsrail devleti kuruluyor.

10 Yıl Önce Güncellendi

2015-06-30 11:41:01

Cübbeli dış politikaya el attı

Vahdet gazetesinde kaleme aldığı köşe yazısında Cübbeli Ahmet, Türkiye sınırında yaşanan çatışmalarla ilgili çarpıcı bir senaryo ortaya attı. PKK ve PYD'nin İsrail'e hizmet ettiğini öne sürerek sınırımızda ikinci bir İsrail devleti kurulacağını iddia eden Cübbeli'ye göre; IŞİD'i de Amerika kurdu.

İşte Cübbeli'nin yazısındaki o kısım;

"PYD, PKK gibi örgütler İsrail'e hizmet ediyor. Bunlar Türkmenleri sürerek, Arapları kaçırarak orada kantonlar oluşturuyor. Kantonları birleştirerek Suriye'de Kürt Devleti kuracaklar.

"İKİNCİ İSRAİL DEVLETİ KURULUYOR"

Bunlar zaten hep Amerika'nın kurdurması. Yeni Ortadoğu Projesi, Büyük Ortadoğu Projesi, ikinci İsrail devleti… Zaten dibimizde İsrail devleti kuruluyor. PYD, PKK falan bunların hepsi İsrail. Bunlar tamamen İsrail'e bağlı.

"İSRAİL'LE KOMŞU OLACAĞIZ"

Sadece bizim dibimizdeki yerleri bombalayarak oralarda kanton oluşturuyorlar. Onları birleştirecekler. Ondan sonra Suriye'de Kürt devleti kurdurtacaklar. Onu kurdurunca da ikinci İsrail olacak. İkinci İsrail gelip dibimizde komşu olacak. Sen orada PKK ile uğraşmayacaksın ki, Yahudi ile uğraşacaksın.
Sen Yahudi ile nasıl baş edersin?

"BU NE GAVURLUKTUR"

Kobani'deki Müslüman Kürt'tür, Türk'tür ne fark eder! Canımız, ciğerimiz, anamız, babamız, kardeşimizden ileri kardeş Müslüman. Hep Ehl-i Sünnettir Kürtler. Ramazan günü milleti oruç ağzıyla canlı bomba olup patlatıyorsun. Cehenneme zümera. Yaptığın iş ne? Müslüman öldürmek! Bu ne gavurluktur yahu! Yahudi nasıl kurdu sizi düzenek gibi palatıyor?! Bu ne kafir uşaklığıdır yahu!"

VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara