Dolar

32,5065

Euro

34,5749

Altın

2.505,05

Bist

9.548,09

Cruise, pandemi kuralları nedeniyle ekibini haşladı: “Bir daha yaptığınızı görürsem, ...tirip gidersiniz”

Hollywood'un en çok kazanan aktörlerinden Tom Cruise'un Görevimiz Tehlike serisinin sonuncu filminin Londra çekimleri sırasında Kovid-19 kurallarını ihlal ettikleri için ekibi azarlarken kaydedilen ses kaydı ortaya çıktı

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-12-16 14:37:30

Cruise, pandemi kuralları nedeniyle ekibini haşladı: “Bir daha yaptığınızı görürsem, ...tirip gidersiniz”

"Bunu bir daha yaptığınızı görürsem, ...tirip gidersiniz."

İngiliz The Sun gazetesinin yayımladığı ses kaydında, 'Mission: Impossible' (Görevimiz Tehlike) film serisinin yapımcısı ve başrol oyuncusu olan Tom Cruise, Londra çekimleri sırasında set ekibini pandemi kurallarını yerine getirmezlerse kovmakla tehdit ederken duyuluyor.

Koronavirüs salgını döneminde film çekilmesi için uyulması zorunlu sosyal mesafe ve temizlik kurallara uyulmamasına öfkelenen aktör, sette birbirine çok yakın duran iki çalışana hiddetlenerek şöyle bağırıyor:

"Bunu bir daha yaptığınızı görürsem, ...tirip gidersiniz. Bu kadar! Özrü yok. Film sanayisi kapandığı için kahrolaso evlerini kaybeden insanlara bunu anlatırsınız."

"Ben her gece bununla uyuyorum. Bu ...tir olası sanayinin geleceğiyle! Dolayısıyla üzgünüm, ben sizin özürlerinizin ötesindeyim. Size söylemiştim, şimdi uymanızı istiyorum ve uymazsanız da yoksunuz. Bu kahrolasıca filmi kapatıp gitmiyoruz! Anlaşıldı mı?"

TomCruise_Facebook_16122020_1200

“Altın standardı istiyoruz”

Curise, 50 kişilik ekibi şöyle azarlıyor:

"Geceleri her lanet stüdyoyla, sigorta şirketleriyle, yapımcılarla telefonda geçiriyorum ve gözleri bizim üzerimizde, filmlerini yapmak için bizi kullanıyorlar."

"Üzerinizdeki sorumluluğu anlıyor musunuz? Çünkü ben sizin aklınız mantığınızla muhatabım. Ve eğer aklı başında olamıyorsanız ve ben sizin mantığınızla muhatap olamıyorsam, o zaman kovuldunuz."

Cruise, Hollywood'un pandemi krizinden çıkabilmek için gişe rekoru kırma garantisi bulunan Görevimiz Tehlike gibi filmlere güvendiğini ifade ederek, "Altın standardı istiyoruz. Hollywood'a geri dönüp yeniden film çekiyorlarsa bizim yüzümüzden! Çünkü bize ve yaptığımız şeye inanıyorlar" diyor.

The Sun kaydın yapıldığı tarihi belirtmezken Prodüksiyona yakın bir kaynak kaydın gerçek olduğunu söyledi. Cruise'in temsilcileri ise konuyla ilgili medyanın sorularını yanıtlamadı.

Pandemi başlangıcında çekimleri duran ilk filmlerden biri olan Görevimiz Tehlike serisinin yedincisi, geçtiğimiz şubatta Venedik'teki çekimlere ara verdikten sonra eylülde yeniden başlamış, İtalya, Norveç ve Londra'da devam etmişti. Filmin Kasım 2021'de sinemaseverlerle buluşturmayı hedefliyor.

Haber Ara