Dolar

32,5004

Euro

34,6901

Altın

2.496,45

Bist

9.693,46

Çorum'da otomobilin üst geçidin ayağına çarpması

Çorum'da otomobilin üst geçidin ayağına çarpması

10 Yıl Önce Güncellendi

2015-06-21 15:05:00

Çorum'da otomobilin üst geçidin ayağına çarpması
Çorum'da otomobilin üst geçidin beton ayağına çarpması sonucu ailesiyle hayatını kaybeden 27 yaşındaki Yusuf Özkan'ın, 26 Temmuz'daki düğünü için davetiye dağıtmak amacıyla kente geldiği öğrenildi.

Çorum-Sungurlu karayolunun 45'inci kilometresindeki Koparan köyü mevkisinde meydana gelen kazada hayatlarını kaybeden Salih Özkan (50), eşi Sıddıka (47) ile çocukları Vahide (23) ve Yusuf Özkan'ın cenazeleri, Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kazada hayatını kaybeden sürücü Salih Özkan'ın yaklaşık 3 yıldır meydan amiri olarak çalıştığı Çorum Şeker Fabrikası'ndaki mesai arkadaşları da morg önüne geldi.

Şeker-İş Sendikası Çorum Şube Başkanı Sefer Kahraman, AA muhabirine yaptığı açıklamada, mesai arkadaşları Salih Özkan ve ailesini elim bir kazada kaybettikleri için üzgün olduklarını söyledi.

Özkan'ın, araçtaki oğlu Yusuf Özkan'a nişan yapmak için memleketi Burdur'a gittiğini ifade eden Kahraman, "Salih kardeşimiz yaklaşık 3 yıldır fabrikamızda çalışıyordu. Burdur'da coğrafya öğretmenliği yapan oğlu Yusuf'a nişan yapmak için memleketine gitmişti. Nişan merasimini yaptıktan sonra dün gece yola çıkmışlar. Sabah saatlerinde de Çorum'a yarım saatlik mesafede yaptıkları kaza sonucu hayatlarını kaybettiler. Çok iyi bir arkadaşımızdı. Allah rahmet eylesin, yakınlarına sabır versin" diye konuştu.

Yusuf Özkan'ın, meslektaşıyla nişanlandığını ve 26 Temmuz'da Burdur'da düğün yapacaklarını belirten Kahraman, "Düğün için bizlere ve Çorum'daki arkadaşlarına davetiye dağıtacaktı. Kazadan sonra araçtaki eşyalar fabrikamızda çalışan bir arkadaşımıza teslim edildi. Eşyalar arasında Yusuf'un düğün davetiyeleri de var. Keşke bu kaza yaşanmasaydı da mutluluklarına şahit olabilseydik" dedi.

- Eşyalar arasındaki düğün davetiyeleri

Aileye ait eşyalar arasında düğün davetiyeleri de çıktı. Kuran-ı Kerim tilaveti ve sema gösterisinin yapılacağı düğünün 26 Temmuz Pazar günü Burdur Endüstri Meslek Lisesi'nde gerçekleştirileceği duyurulan davetiyelerin üzerinde "Leyla ile Mecnun'u görmemiş, Kerem ile Aslı'yı duymamış, Ferhat ile Şirin'i bilmiyor olabilirsiniz. Titanik'i de seyretmediyseniz bu fırsatı sakın kaçırmayın. Bu büyük aşkın düğün gününde, bizleri onurlandırmanız dileğiyle. Sümeyye ve Yusuf" yazdığı görüldü.

Bu arada Özkan ailesinin cenazelerini teslim almak için yakınlarının Burdur'dan yola çıktığı öğrenildi.

Cenazelerin, yarın Burdur'da defnedileceği bildirildi.

Çorum-Sungurlu karayolunun 45'inci kilometresindeki Koparan köyü mevkisinde, Salih Özkan'ın kullandığı 15 HH 022 plakalı otomobil, direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesi sonucu bariyerleri aşarak refüjdeki üst geçidin beton ayağına çarpmış, kazada sürücü Özkan ile araçtaki eşi Sıddıka ile çocukları Vahide ve Yusuf Özkan olay yerinde yaşamını yitirmişti.

Haber Ara