Dolar

32,5123

Euro

34,9408

Altın

2.433,87

Bist

9.716,77

Colorado imamı Ebu Zeyd: İslam’ı koruyan tek yer Türkiye!

Colorado İmamı Kerim Ebu Zeyd, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un İslam'ın krizde olduğuna dair son açıklamasına bir vaazında cevap verdi.

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-10-19 22:49:36

Colorado imamı Ebu Zeyd: İslam’ı koruyan tek yer Türkiye!

ABD'deki Colorado müslüman topluluğu imamı Kerim Ebu Zeyd, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un İslam'ın krizde olduğuna dair son açıklamasına bir vaazında cevap verdi. Ebu Zaid, Colorado Aurora'daki Colorado Müslümanlar Topluluğu Merkezi'ndeki Cuma hutbesinde, gayrimüslimlerin Halifeliği devirerek ve Müslüman ülkeleri işgal ederek İslam'ı yok etmek için bir komplo uygulamaya çalıştıklarını iddia etti. Ebu Zeyd, gayrimüslimlerin geri püskürtüldüğünü, ancak planlarını gerçekleştirmek için bu ülkelerde kukla bıraktıklarını vurguladı.

Ebu Zeyd, gayrımüslimlerin LGBTQ gibi toplulukları gibi şeyleri kabul eden İslam'ın "sulandırılmış" veya "şeker kaplı" versiyonunu getirerek İslam'ı yok etmek istediklerini iddia etti. Ebu Zeyd, Macron'un Müslümanlara demokrasi ve seçimleri uygulamalarına izin verilirse, Müslüman Kardeşler'in Mısır'da ve Hamas'ın Gazze'de yaptığı gibi İslam'ın hakim olacağını göreceğini söyledi. Halifeliğin geri döneceğini öngören Ebu Zeyd, Türkiye'yi İslam'ı ve Müslümanları savunan tek yer olduğu için övdü.

Vaaz, Ebu Zeyd'in YouTube kanalında canlı yayınlandı. Aynı zamanda cami kanalına ve diğer Amerikan İslami YouTube kanallarına da yüklendi.

download_24

Ebu Zeyd vaazında şunları söyledi;

Fransa 'İslam'ı Yok Etmek İçin Çok Çalıştı… İslam'ı koruyan tek yer Türkiye…”

Müslüman olmayanların -münafıkların- İslam aleyhinde yaptıkları komploların sadece % 10'u bu dünyada başka bir dine uygulanacak olsaydı, yok olurdu. Yok olurdu. Komplo ve planların sayısını hayal edemezsiniz.

Fransa Cumhurbaşkanı Macron'a verilen yanıt, İslam'ın ortadan kalkması için çok çalıştıkları yerden geliyor. Tahmin edebiliyor musunuz?

Türkiye'de 100 yıldır ezan yoktu, 100 yıldır başörtüsü yasaktı. 100 yıldır okullarda Arapça öğretilmiyordu. Yüz yıl... Bakın... Yeryüzündeki tek yer artık İslam'ı koruyan ve Müslümanların refahından söz eden bu dünyada, burası [Türkiye].

Merak etmeyin Macron, Peygamberimiz bize, planınızın, ister Haçlı Seferleri olsun, ister Osmanlı İmparatorluğu'nu yıkıp Müslüman dünyasını işgal etmek olsun, orada kalamayacağınızı ve kuklaları geride bıraktığınızı söyledi. Planınızı gerçekleştirmek için kuklaları geride bıraktınız.

Bunu Müslüman dünyasında yapıyorlar. Şu anda kaçımız ABD'nin Suudi Arabistan'dan müfredatı değiştirmesini istediğini duyuyor?

İslam'ı bu Dünya'nın yüzünden çıkaramazlar. [Derler:] 'Ne yapabiliriz? Hadi Hristiyanlıkla yaptığımız şeyi yapalım - bize uyan bir marka üretelim. Şekerle kaplamak, sulamak, LGBT'yi kabul etmek...

abuzaid

"İşte Bay Macron İçin Kötü Haber... [Hilafet] Tekrar Geri Gelecek..."

Ah, Bay Macron, Müslüman dünyasının kendi işinizi yürütmesine izin verir misiniz -seçimler, demokrasi... Harekete geçilse kimin kazanacağını göreceksiniz. Mısır'da [Müslüman Kardeşlerle] ve Filistin'de oldu [Hamas ile] Hayır, yasak... Hayır, bunu istemiyoruz.

İşte Bay Macron için kötü haber, burada kötü haber:" O halde Hilafet, peygamberlerin yolunda [kurulacak].

Aynı tanım tekrar gelecek. Bu “kötü haber”. Endişelendiğiniz kriz bu, Bay Macron. Ve biz sizin için hissediyoruz.

MEMRİ

Haber Ara