Dolar

32,5623

Euro

34,7059

Altın

2.413,65

Bist

9.645,02

COD:Black Ops Multi-Player'ın tanıtım videosu yayınlandı

COD hayranlarını merakla beklediği Black Ops Multiplayer'ın tanıtım videosu yayınlandı. Fragmana göre seri kaldığı yerden farklı lokasyonlar ile devam ediyor. COD:Black Ops Fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-09-10 12:50:16

COD:Black Ops Multi-Player'ın tanıtım videosu yayınlandı

Call of Duty serisinin yapımcısı şirket Activision, Black Ops Cold War'ın, oyuncuları heycanlandıracak cinsten bir tanıtım videosunu paylaştı. Yayınlanan videoda, çevrimiçi modunda nasıl bir aksiyon yaşanacak onun ipuçları verilmiş. Call of Duty: Black Ops Cold War'ın dünyanın farklı yerlerinde geçeceğini biliyoruz. Hatta oyunun bazı bölümleri de Türkiye'de geçecek. Yeni tanıtım videosunu içeriğinde sırası ile Miami, Moskova, Özbekistan ve Kuzey Atlantik gibi bazı bölgelerde, özel modların olduğu çevresel etmenlerin oyun üzerindeki etkiyi değiştirdiğini görüyoruz. Aktardığımız bilgiler ışığında Call of Duty: Black Ops Cold War'ın tanıtım videosunu izleyelim;  Call of Duty: Black Ops Cold War tanıtım videosu

wwqwwqwwq

Oyunda aksiyonun en fazla yaşandığı yerlerden birisi Kuzey Atlantik Deniz'nde geçiyor. Bu kısımda Helikopterler, jetler, savaş gemileri ile aksiyonun tavana vurması bekleniyor. Call of Duty: Black Ops Cold War'ın yaşanmış tarihsel olaylara dayanacağı, şirket tarafından açıklanmıştı. Oyuncular bu bölümde, "Azorian Projesi"ni yeniden canlandıracaklar. Bu proje CIA tarafından başlatılmış olup bir sovyet gemisini kurtarmayı içeriyor.

qwqweqwdsfds

Oyuncular oyunun Miami bölümüne geçtikleri zaman ise hapishane nakil aracına yapılan bir saldırıyı engellemeye çalışacaklar. Bu kısımda da aksiyonun yüksek olması bekleniyor.

qweqwdscsd

Call of Duty: Black Ops Cold War'ın en özel haritalarından biri de Özbekistan haritası bu haritada NATO kuvvetleri ile Sovyet askerleri arasındaki mücadeleye şahit olacaklar. Bu haritada, sarp arazileri aşabileceğimiz tanklar ve kar araçları olacak.

wqqwddd

Oyunda çöl temalı bir haritanın bulunması en çokta arazi koşullarından hoşlanan kullanıcıların beğenisini çekiyor. Bu bölümde Angola çölünde oyuncular, ABD yapımı bir keşif uydusunun peşine düşecekler. Oyuncular, çalınan uyduyu ele geçirmek için ABD NATO ittifakını aktif olarak kullanacaklar.

Call of Duty: Black Ops Cold War genel bir değerlendirme yapmak gerekirse 'Aksiyon bitmiyor' şeklinde yorumlayabiliz. Hem oyundaki mod değişikleri hemde farklı haritaların sunulması oyundaki heyecanı arttırması bekleniyor. 

Haber Ara