Dolar

32,3228

Euro

35,1013

Altın

2.301,52

Bist

9.079,97

Coca Cola kutusundan insan dışkısı çıktı!

Kuzey İrlanda'da bir Coca Cola fabrikasında kutuların içinde insan dışkısı bulundu.

8 Yıl Önce Güncellendi

2017-03-28 18:03:28

Coca Cola kutusundan insan dışkısı çıktı!

Coca Cola'nın Kuzey İrlanda'da bulunan fabrikasında kola kutularında insan dışkısına rastlandı.

Yaşanan skandalın ardından şirket tarafından yapılan açıklamada söz konusu teneke kutuların hepsinin toplandığı söylenirken teneke kutuların üstlerinin açık geldiği ve doldurulduktan sonra kapatılıp satıldığı belirtildi.

"KESİNLİKLE KORKUNÇ"

Coca Cola Sözcüsü, şirketin Knockmore Hill fabrikasındaki boş teneke kutularla ilgili olaydan haberdar olduklarını söylerken görgü tanığı bir kişi "Kesinlikle korkunçtu. Makineler temizlenmek için yaklaşık 15 saat kapalı kaldı. Bu olağandışı bir durum. "dedi.

Belfast Telegraph'dan Claire O'Boyle'a konuşan bir kaynak, üretim bandındaki kutuların makineleri tıkamasının ardından fark edilen olayla ilgili olarak şunları söyledi: “Kelimenin tam anlamıyla korkunçtu. Çünkü temizlenebilmeleri için makineleri 15 saatliğine kapatmamız gerekti. Bu alışılmadık bir durumdu çünkü kutular genelde İngiltere'nin başka bir noktasından gelirdi ama görünüşe göre bu kez Almanya'dan gelmişti. Konuşulanlara göre, zavallı göçmenler kamyonette uzun süre yolculuk yapmıştı ve çaresiz kaldıkları için de kutuları kullanmak zorunda kalmışlardı.”

KUZEY İRLANDA POLİSİ: İNCELEME BAŞLATILDI

Olayın fark edilmesinin ardından fabrikayı ziyaret eden Kuzey İrlanda Polis Servisi, dedektiflerin konuyu araştırdığını belirtti. Açıklamada, incelemenin erken aşamalarında oldukları da belirterek daha fazla detay paylaşılamayacağı vurgulandı.

Haber Ara