Dolar

32,5399

Euro

34,8658

Altın

2.432,19

Bist

9.645,02

Citroen'den 'kış bakımı' kampanyası

Citroen'den 'kış bakımı' kampanyası

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-11-05 12:31:20

Citroen'den 'kış bakımı' kampanyası
Citroen, araçlarını 5 Kasım â€" 10 Aralık tarihleri arasında kış bakımı için servise getiren otomobil sahiplerine orijinal bakım parçası, işçilik ve Total motor yağlarında yüzde 20 indirim fırsatı sunuyor.

Citroen'den konuya ilişkin yapılan açıklamaya göre, dünya şampiyonluğu elde eden uzman teknik ekibi ve kaliteli hizmet anlayışıyla 50'yi aşkın satış ve servis noktasıyla hizmet veren şirket, kışa özel servis kampanyası başlattı.

Citroen yetkili servisleri'nde uygulanacak kampanya kapsamında; servislerde orijinal bakım parçası, işçilik ve Total motor yağlarında yüzde 20 indirim fırsatı sunuluyor. 10 Aralık'a kadar geçerli olacak kampanyadan tüm Citroen kullanıcıları yararlanabilecek.

Açıklamada, Citroen Türkiye teknik danışman ekibinin dünya çapında gerçekleştirilen ön eleme sonucunda finale kalan 7 ülke arasına ismini yazdırdığı, 14-15 Ekim tarihlerinde Fransa'da gerçekleştirilen finallerde Dünya Şampiyonu olduğu hatırlatıldı.

Müşteri şikayeti ile başlayıp arızalı bir aracın kabulünden onarılıp teslimatına kadar geçen tüm kritik süreçleri kapsayan süreçten birincilikle çıkan teknik ekibin Citroen Türkiye'nin gurur kaynağı olduğu anımsatılan açıklamada, kaliteli hizmet anlayışı ve müşteri memnuniyeti ilkesi ile otomobillerin bakımını gerçekleştiren ekibin, bu kış da tüm Citreën sahiplerini bakıma davet ettiği kaydedildi.

Haber Ara