Dolar

32,3275

Euro

35,0894

Altın

2.298,00

Bist

8.984,15

Çilek'e 'ihracat' ve 'endüstriyel tasarım' ödülü

Çilek'e 'ihracat' ve 'endüstriyel tasarım' ödülü

10 Yıl Önce Güncellendi

2015-06-24 16:34:22

Çilek'e 'ihracat' ve 'endüstriyel tasarım' ödülü
Çilek, İnegöl Mobilyası Yıldızları Ödül Gecesi'nde ihracat ve endüstriyel tasarım alanında 2 ödül aldı.

Çilek Mobilya'dan yapılan açıklamaya göre, şirket, İnegöl Mobilya Sanayicileri Derneği tarafından düzenlenen İnegöl Mobilyası Yıldızları Ödül Gecesi'nde "2014 Yılının En Fazla İhracat Yapan Firması" ve "2014 Yılında En Fazla Endüstriyel Tasarım Tescili Alan Firma" ödüllerine layık görüldü. Çilek Mobilya adına ödülleri, Çilek Yönetim Kurulu Üyesi Muharrem Çilek aldı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Muharrem Çilek, söz konusu ödüllere layık görüldükleri için çok mutlu olduklarını belirterek, İnegöl'ü ve Türkiye'yi yurt dışında en iyi şekilde temsil edip, başarılarını devam ettirmeyi hedeflediklerini dile getirdi. Çilek, şunları kaydetti:

"Tüm dünya çocukları Çilek odasında uyusun diye emin adımlarla büyümemizi sürdürüyoruz. 2023 hedefimiz dünya çapında bin 100 mağazaya ulaşmak. Aldığımız bu ödüller bizi daha da motive ediyor. Markamız adına, İnegöl adına ve Türkiye adına çalışmaya devam edeceğiz. İnegöl'den de dünya markaları çıkabileceğini herkese kanıtladık. Bundan sonra sektörümüz içerisindeki dayanışmamızı artırarak daha büyük başarılara imza atıp, hep birlikte 2023 hedeflerimize ulaşmalıyız. Dünyada mobilya denince akla gelen en büyük güç olacağımız günlerin yakın olduğuna inanıyorum. Türkiye ve dünya çapında büyük işler yaparak İnegöl'ümüzün adını duyuran tüm mobilya markalarımızı tebrik ediyorum. İnegöl Mobilya Sanayicileri Derneği'ne de bizi bu ödüllere layık gördükleri için teşekkürlerimi sunuyorum."

Haber Ara