Dolar

32,5004

Euro

34,6901

Altın

2.496,45

Bist

9.693,46

Çiçek Teslimatında Devrim: Kurye Takibi

İstanbul'un ilk çiçekçisi tazecicek.com, çiçek siparişi verenlerin en büyük sorunu olan 'çiçeğim nerede' sorusuna en hızlı cevabı vermeye hazırlanıyor. Çok kısa sürede tamamlanacak iOS ve android uygulamaları üzerinden anlık olarak kurye takibi yapılabilmesine imkan sağlamak için çalışan Taze Çiçek, öncelikli olarak İstanbul daha sonra da tüm Türkiye için bu özelliği sunmayı hedefliyor.

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-07-13 11:56:34

Çiçek Teslimatında Devrim: Kurye Takibi

Geçtiğimiz yıl %400'lük bir büyüme gerçekleştiren Taze Çiçek, hizmetlerini daha büyük kitlelere ulaştırmak için de kolları sıvamışa benziyor. Şu an sadece İstanbul için sipariş alan Taze Çiçek, yine üzerinde çalıştığı pazar yeri entegrasyonu ile tüm Türkiye'ye hizmet vermek için çalışmalarına devam ediyor. Başarısının sırrını kaliteli ve tasarım çiçeklerle açıklayan Taze Çiçek, yeni projelerini yayına alırken de kesinlikle kaliteli çiçek ilkesinden uzaklaşmayacağını bildiriyor.

İstanbul'un en eski çiçekçisi Taze Çiçek'te özel günleriniz için en özel çiçek sepeti tasarımlarını bulabilir, sadece Taze Çiçek'e özel çiçek atölyesinde tek tek hazırlanan çiçekleri listeleyebilir ve yine sadece Taze Çiçek'te bulabileceğiniz çiçek tasarımlarını görebilirsiniz.

Çiçek siparişi verenler için son derece büyük bir sorun haline dönüşebilen sipariş takibi adımlarını geliştirmek adına mobil uygulamaları üzerinde çalışan Taze Çiçek ayrıca yine mobil uygulaması üzerinden video mesaj gönderme özelliğini de yayına alacak. Böylece özel günlerde yazılı mesajların yanında video ile de hediyesini daha da özel kılmak isteyenlere yardım edecek Taze Çiçek'in biz de yeni geliştirmelerini takip etmeye devam edeceğiz.

 

Haber Ara