Dolar

32,3849

Euro

35,0576

Altın

2.326,64

Bist

9.097,26

CHP sormadan bürokratları listeye ekledi

CHP, hafta içi düzenlemeyi planladığı Eğitim Çalıştayı için hazırlattığı davetiyeye bazı bürokratları izinsiz ekledi. MEB Müsteşarı Tekin'in durumun ortaya çıkarması üzerine CHP'li Usluer önce davetiyeyi sildi ardından 'ham haliydi' açıklamasını getirdi.

7 Yıl Önce Güncellendi

2017-09-04 22:20:01

CHP sormadan bürokratları listeye ekledi

CHP'nin 7 Eylül'de düzenlemeyi planladığı Eğitim Çalıştayı için hazırladığı davetiyedeki hatalar ortaya çıktı. Etkinliğe katılacak bazı isimleri yanlış yazan parti, birçok ismi ise fikrini almadan 'katılımcı' listesinde gösterdi.

"HAM HALİYDİ"

MEB Müsteşarı Tekin'in durumun ortaya çıkarması üzerine CHP'li Usluer önce davetiyeyi sildi ardından 'ham haliydi' açıklamasını getirdi.

1111111111111111111111

 

CHP Milletvekili ve Milli Eğitim Komisyonu Üyesi Gaye Usluer'in, 7 Eylül'de Bilkent Otel'de partisinin düzenleyeceği Eğitim Çalıştayı için yayınladığı daveti ile adeta alay konusu oldu.

HABERLERİ YOK

Davetiyede katılımcı olarak isimleri bulunanların söz konusu Çalıştay'dan haberlerinin dahi olmaması şaşkınlıkla karşılandı.

11111

MEB MÜSTEŞARI TEKİN ORTAYA ÇIKARDI

CHP'li Usluer'in, sosyal medyadan paylaştığı davetiyede etkinliği önemli göstermek için katılımcılar listesine Milli Eğitim Bakanı ve bürokratlar da dahil olmak üzere birçok isim yazıldı. Listede ismi olan Milli Eğitim Müsteşarı Yusuf Tekin, skandal davetiyeye resmi Twitter hesabı üzerinden tepki gösterdi.

1222

Tekin'in yapmış olduğu açıklama şöyle:

"Gaye hanım bakanlık birimlerinin adını doğru yazabilseydiniz bari? İnternet sitemizde var. Aslında oturup diğer yanlışları da düzeltecektim ama, hangi birini düzeltebilirim şaştım kaldım. İsim yanlışlıklarını mı, hiç fikrim alınmadan katılımcı olarak yazılmamı mı? Çalıştay içeriğini mi? üzgünüm hepsini düzeltecek vaktim yok."

Tepkiler üzerine davetiyeyi güncelleyen Usluer'in yeniden hata yapması ise dikkatleri çekti.

Öte yandan söz konusu davetiyede, katılımcılar arasında gösterilen ve bağımsız bir kurul olan Talim Terbiye Kurulu Başkanı için "Talim Terbiye Genel Müdürü" ifadesi kullanıldı.

VİDEO HABER

Sahibinden 16 milyon TL'ye satılık ‘tarihi kilise’

Haber Ara