Dolar

32,3223

Euro

35,0757

Altın

2.281,81

Bist

9.007,88

CHP'nin İstanbul adayı belli oldu!

CHP'de İstanbul adayı Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu oldu. Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı Mansur Yavaş olurken, Antalya'da Muhittin Böcek, Adana'da ise Zeydan Karalar aday olarak belirlendi.

6 Yıl Önce Güncellendi

2018-12-18 17:52:01

CHP'nin İstanbul adayı belli oldu!

CHP'de bugün iki önemli toplantı vardı. Önce Merkez Yönetim Kurulu (MYK), sonra Parti Meclisi (PM), Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında toplandı.

İSTANBUL VE ANKARA ADAYI BELLİ OLDU

Parti Meclisi'nde alınan karara göre Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı olurken, Mansur Yavaş'ta Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı oldu.

MANSUR YAVAŞ'TAN İLK AÇIKLAMA GELDİ

Twitter'dan bir açıklama yapan Yavaş, "Başkent Ankara adaylığı için şahsımı lâyık gören Millet İttifakı'nın Genel Başkanları Sayın Kılıçdaroğlu'na, Sayın Akşener'e ve parti yöneticilerine teşekkür ederim. Bu güveni,seçimi kazanıp, başarı ile taçlandırmak boynumuzun borcudur. Yolumuz açık olsun. Allah'ın izni, halkımızın takdiriyle Cumhuriyetimizin kalbi Güzel Ankara'ya hizmetkar olmaya talibim. Parti ayrımı yapmaksızın tüm Ankaralılara teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum" dedi.

ANTALYA VE ADANA'DA DA ADAYLAR BELLİ OLDU

Parti Meclisi'nde yapılan oylamada Antalya adayı Muhittin Böcek olurken, Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar ise Adana Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak belirlendi.

 

Haber Ara