Dolar

32,5004

Euro

34,6901

Altın

2.496,45

Bist

9.693,46

CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce TRT'nin on dakikalık konuşmasını reddetti

CHP Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, TRT hakkında ''Yasa gereği onar dakikalık konuşma var ya gelin diyorlar, alın sizin olsun sen beni hiçbir gün konuşturma, sonra çağır, istemiyorum'' dedi. İnce bedelli askerlikle ilgili de açıklama yaptı.

6 Yıl Önce Güncellendi

2018-06-05 07:59:19

CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce TRT'nin on dakikalık konuşmasını reddetti

CHP Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce Star TV'de soruları yanıtladı. İnce ''Hukukun özgürlüğünde 101. basın özgürlüğünde 163. sıradayız yakında G-20'yi de kaybedeceğiz'' ifadelerini kullandı.

"TRT'Yİ REDDETTİ"

İnce, her partiden eşit üyeden oluşan bir komisyon kurulacağını ve TRT'nin kanallarından birinin buna tahsil edileceğini ifade ederek TRT'ye sitem etti. İnce, ''Yasa gereği onar dakikalık konuşma var ya gelin diyorlar, alın sizin olsun sen beni hiçbir gün konuşturma, sonra çağır, istemiyorum'' dedi.

BEDELLİ ASKERLİK

"Askerlikle ilgili yeni bir düzenleme yapacağız. Bedelli askerlik yapmak isteyenleri anlıyorum ama bir de öbür tarafı var. Fakir evlatlarını da anlamak lazım. Bunun yolu Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının tümünün 2 aylık bir temel askerlikten geçirip profesyonel ordu kurmaktır. Gündemimde bedelli askerlik yok."

Haber Ara