Dolar

32,3275

Euro

35,0894

Altın

2.298,00

Bist

8.984,15

CHP liderine 'suikast düzenlenecek' iddiası

Sözcü Gazetesi Ankara Temsilcisi Saygı Öztürk, Kılıçdaroğlu'na suikast düzenleneceğini iddia etti...

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-06-10 04:25:12

CHP liderine 'suikast düzenlenecek' iddiası

Gazeteci Saygı Öztürk, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na suikast düzenleneceğine dair bilgiler geldiğini iddia etti.

CNN TÜRK'te Didem Arslan Yılmaz'ın sunduğu Gece Görüşü programına katılan Sözcü Gazetesi Ankara Temsilcisi Saygı Öztürk, "CHP Genel Merkezi'ne Kılıçdaroğlu'nun öldürüleceği, suikast düzenleneceği yönünde bilgiler geliyor" dedi.

İstanbul Vezneciler'de düzenlenen saldırıda yaşamını yitiren polislerin cenazesinde Kılıçdaroğlu'na kurşun atılmasına değinen Öztürk, CHP liderinin 6 olan koruma sayısının 12'ye çıkarıldığını belirtti. 

Öztürk, şöyle konuştu: "CHP Genel Başkanı'nın yakın bir döneme kadar koruma sayısı 5-6 kişiydi. Bugün öğreniyoruz ki koruma sayısı 12-13 kişiye çıkarıldı. CHP Genel Başkanı'na yönelik müthiş bazı bilgiler ulaşıyor Genel Merkeze. Genel Başkan'ın öldürüleceği, suikast düzenleneceği gibi bilgilerin de Genel Başkan'a ulaştırıldığı ve Genel Başkan'ın istememesine rağmen parti görevlilerinin girişimi sonucu, koruma sayısı arttırıldı."

Haber Ara