Dolar

32,5641

Euro

34,7152

Altın

2.488,58

Bist

9.524,59

CHP lideri: PKK'lıya da gittik, DHKP-C'liye de

Canlı yayında açıklamalarda bulunan CHP lideri Kılıçdaroğlu, PKK ve DHKP-C'yle ilgili tartışılacak bir sözlere imza attı...

9 Yıl Önce Güncellendi

2016-06-08 07:22:38

CHP lideri: PKK'lıya da gittik, DHKP-C'liye de

CHP Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, CNN Türk ekranların Ahmet Hakan'ın sunduğu Tarafsız Bölge programında çok tartışılacak sözler sarfetti. Kılıçdaoğlu, "Biz hapiste hasta yatan PKK'lıya da gittik, DHKP-C'liye de gittik. Hiç ayrım yapmadık" dedi.

Kanal7.com'un aktardığı bilgide; CNN Türk ekranlarında Ahmet Hakan'ın sunduğuTarafsız Bölge programına canlı yayın konuğu olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, PKK ve DHKP-C'yle ilgili skandal bir açıklamada bulundu.

Kılıçdaroğlu, "Biz kadına da saygı duyarız, çöpten kağıt toplayan kadına da saygı duyarız. Kimin sorunu varsa ilgileniriz, ayrım yapmayız. Biz hapiste hasta yatan PKK'lıya da gittik, DHKP-C'liye de gittik. Hiç ayrım yapmadık" ifadelerini kullandı.

KILIÇDAROĞLU DAHA ÖNCE NE DEMİŞTİ?

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Nisan ayında yapılan grup toplantısında 'CHP'yi terör örgütleriyle irtibatlandıranlar alçaktır, şerefsizdir' ifadelerini kullanmıştı.

Haber Ara