Dolar

32,3310

Euro

35,0504

Altın

2.284,79

Bist

8.979,85

CHP’li vekil Sertel'den, İzmir Valisi Ayyıldız’a övgü: Bize böyle valiler lâzım

İzmir Valisi Erol Ayyıldız ile randevusu olan ve kapıda bekletilmeden içeri alınan CHP İzmir Milletvekili Atilla Sertel, Vali'yi diz çökmüş, vatandaşın derdini dinler vaziyette bulunca o anları sosyal medya hesabından 'Vali diz çökmüş vatandaşın derdini dinliyor. Bize böyle valiler lazım' notuyla paylaştı.

5 Yıl Önce Güncellendi

2019-12-12 12:31:08

CHP’li vekil Sertel'den, İzmir Valisi Ayyıldız’a övgü: Bize böyle valiler lâzım

İzmir Valisi Erol Ayyıldız, makamında yaşlı bir vatandaşın derdini dinlerken diz çöktü. O anları paylaşan CHP İzmir Milletvekili Atilla Sertel, "Randevumuz vardı, beklemeden odaya alındık. Vali diz çökmüş vatandaşın derdini dinliyor. Bize böyle valiler lazım" dedi.

chp-milletvekili-paylasti-bize-boyle-valiler-12708872_o

VALİ'NİN FOTOĞRAFINI SOSYAL
MEDYADAN PAYLAŞTI

İzmir Valisi Erol Ayyıldız, makamında bir vatandaşı ağırladı. Vali Ayyıldız, bu sırada vatandaşın derdini dinlerken diz çöktü. O anları ise CHP İzmir Milletvekili Atilla Sertel sosyal medya hesabından paylaştı. Vali Ayyıldız ile randevusu olduğunu ifade eden Sertel, fotoğrafların altına şu notu düştü: "Erol Ayyıldız'ın makamında çekildi bu fotoğraf. Randevumuz vardı, beklemeden odaya alındık. Vali diz çökmüş vatandaşın derdini dinliyor. Danışmanım Seyfettin Şen o anı ölümsüzleştirdi. Bize böyle valiler lazım. Halkın önünde diz çöküp derman bulanlardan. Kutluyorum."

Ekran Resmi 2019-12-12 12.24.19

SOSYAL MEDYA İLGİ ODAĞI OLDU
Vali Ayyıldız'ın vatandaşla olan fotoğrafları sosyal medyada kısa sürede onlarca beğeni aldı.

Haber Ara