Dolar

32,5168

Euro

34,8516

Altın

2.484,95

Bist

9.555,16

CHP'li Bülent Tezcan'a silahlı saldırı

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan Aydın'da silahlı saldırıya uğradı.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-10-29 19:35:48

CHP'li Bülent Tezcan'a silahlı saldırı

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan,  Aydın'da bir restaurantta silahlı saldırıya uğradı.  Bülent Tezcan'ın ayağından yaralandığı belirtildi.

Edinilen bilgilere göre, olay, CHP Adın İl Teşkilatı'nın yanında bulunan bir restoranda meydana geldi.

A.A isimli bir şahıs, restoranda bulunan Bülent Tezcan'ın yanına yaklaşıp sağ bacağına ateş etti.

Daha sonra kaçan şahıs polis tarafından yakalandı. Sağlık durumu iyi olan Tezcan, Adnan Menderes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı.

İhlas Haber Ajansı'nın geçtiği bilgiye göre ise Bülent Tezcan'a silahlı saldırıyı gerçekleştiren A.A. isimli bir şahıs saldırı sonrasında polis tarafından yakalandı.

Anadolu Ajansı'na konuşan CHP Genel Sekreteri Kamil Okyay Sındır da, Tezcan'ın Aydın'da bir restoranda yemek yerken silahlı saldırıya uğradığını, konuyu Genel Merkez olarak an be an takip ettiklerini belirtti. Kendisinin de İzmir'den Aydın'a doğru yola çıktığını dile getiren Sındır, "Ailesinden aldığımız bilgiye göre bir kurşun isabet etmiş. Korkulacak birşey yok. Tedavisi iyi gidiyor." dedi.  

Aydın Valisi Ömer Faruk Koçak, saldırganın kimliğinin tespit edildiğini belirterek "Saldırganlar tespit edildi. Yakalanması için çalışmalar sürüyor. Saldırıyı bir kişi gerçekleştiriyor ancak yanında bir arkadaşı var. Sayın milletvekiline bir el ateş ediliyor. Tezcan'ın hayati tehlikesi yok" ifadesini kullandı.

Başbakan Binali Yıldırım da saldırı ile ilgili yaptığı değerlendirmede, Bülent Tezcan ile görüştüğünü ve durumunun iyi olduğunu belirtti. Başbakan saldırı sonrasında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na da geçmiş olsun telefonu açtığını söyledi. 

tez

Haber Ara