Dolar

32,3202

Euro

35,1203

Altın

2.302,42

Bist

9.055,22

CHP Grup Başkan Vekilleri Baykal'ı ziyaret etti

CHP Grup Başkan Vekilleri Engin Altay, Özgür Özel ve Engin Özkoç, CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal'ı tedavi gördüğü İbn-i Sina Hastanesinde ziyaret etti.

7 Yıl Önce Güncellendi

2017-10-27 16:00:12

CHP Grup Başkan Vekilleri Baykal'ı ziyaret etti


CHP TBMM Grubunda dün yapılan oylamada grup başkan vekili seçilen Engin Altay, Özgür Özel ve Engin Özkoç, Ankara Üniversitesi İbn-i Sina Hastanesinde tedavisi devam eden CHP Antalya Milletvekili Baykal'ı ziyaret ederek, sağlık durumuyla ilgili bilgi aldı. Ziyaretin ardından basın mensuplarına açıklama yapan Özkoç, dün CHP'de demokratik bir şekilde kendi gruplarındaki seçimleri tamamladıklarını belirterek, "İki grup başkan vekili arkadaşım tekrar göreve seçildiler. Ben de bu hizmet yarışında kendilerine katıldım. Bugün bir araya gelince önceki dönem Genel Başkanımız Deniz Baykal'ı üçümüz birlikte ziyaret etmek istedik. Kendisine acil şifalar diliyoruz. Bu vesilesiyle de onu seven herkesi, kaygılarını bizimle paylaşanları sevgili eşiyle de paylaştık" ifadelerini kullandı.

Özkoç, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun bir televizyon kanalındaki açıklamalarına ilişkin bir soru üzerine ise, "Bugün buraya gelişimizin özel bir nedeni var. Sağlık nedeniyle önceki genel başkanımızı ziyarete geldik. Ancak bundan sonra önümüzdeki hafta içerisinde iç siyasetle ilgili meselelerimizi yakından değerlendireceğiz" açıklamasında bulundu.


Haber Ara