Dolar

32,3669

Euro

34,9494

Altın

2.325,57

Bist

9.079,97

CHP'den TRT'ye: Haram zıkkım olsun

CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, TRT'ye hakkını helal etmediğini söyledi.

8 Yıl Önce Güncellendi

2017-03-19 23:58:17

CHP'den TRT'ye: Haram zıkkım olsun

CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, Eskişehir'de düzenlenen mitingde yaptığı konuşmada, TRT'nin kendisine yer vermediğini öne sürdü ve "Ben TRT'ye olan hakkım haram zıkkım olsun diyorum, boğazlarında kalsın diyorum" dedi.

CHP Milletvekili Muharrem İnce partisi tarafından akşam saatlerinde Eskişehir'in Ertuğrulgazi Mahallesi'ndeki açık semt pazarı alanında düzenlenen mitinge katıldı.

'BOĞAZLARINDA KALSIN'

Düzenlediği mitinglere TRT'nin yer vermediğini söyleyen Muharrem İnce, TRT'yi sert bir şekilde eleştirdi.

İnce şunları söyledi:

"TRT gelirinin yüzde 86'sı elektrik faturalarından. Yüzde 2 elektrik faturalarında TRT payı var. Hepimiz bunu ödüyoruz. Evet diyenler de ödüyor, hayır diyenler de ödüyor. TRT'de beni görüyor musunuz hiç? Hayır. Dün Aksaray'da 10 bin kişi vardı, Niğde'de 10 bin kişi vardı, Nevşehir'de 10 bini vardı. Sesleniyoruz, TRT'de yokuz. Sizler elektrik faturasında TRT'ye para ödemiyor musunuz? Ben de ödüyorum, siz de ödüyorsunuz. Peki o Diyanet, devlet dairesinde çay demlemek için elektrik kullanan gariban memura o haramdır, caiz değildir diyor da bu diyanetin TRT'ye bir fetvası yok mu? O Diyanetin bu cumhurbaşkanına bir fetvası yok mu?'Yapma etme, reisi cumhur bu yaptığın haram, bu yaptığın günah. Devletin otobüsüyle, devletin örtülü ödeneği ile, devletin parasıyla siyasi propaganda yapma' demesi lazım değil mi? Ben TRT'ye olan hakkımı haram zıkkım olsun diyorum, boğazlarında kalsın diyorum."

VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara