Dolar

32,5430

Euro

34,9066

Altın

2.427,70

Bist

9.645,02

CHP’den 'resepsiyon' eleştirisi

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan, 23 Nisan resepsiyonunun iptal edilmesine ilişkin 'Resepsiyonun iptal edilmesi tutumu parti yönetimimizce kesinlikle kabul edilemez' dedi.

9 Yıl Önce Güncellendi

2016-04-21 17:21:03

CHP’den 'resepsiyon' eleştirisi

İHA'nın haberine göre, CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan, parti genel merkezinde basın toplantısı düzenledi. Tezcan, 23 Nisan resepsiyonunun iptal edilmesine ilişkin değerlendirmede bulunarak, "Resepsiyonun iptal edilmesi tutumu parti yönetimimizce kesinlikle kabul edilemez. Biz, CHP olarak TBMM'de grup salonumuzda yüzlerce çocuğumuzla birlikte olacağız, onların ailesiyle birlikte olacağız. Onlarla birlikte bizi biz yapan değerleri hatırlayacağız" dedi.

"Bayramları unutturmaya çalışan iktidarın bu tutumunu kınıyoruz" diyen Tezcan, "Bugün, ne yazık ki iktidarın, yönetenlerin çocuklara yönelik tacizlerde bir kereden bir şey olmaz diyen noktayı savundukları yere geldik. Devleti yöneten hükümetteki anlayışın hangi noktaya savrulduğu aşamasını yaşadık. Çocuk tacizi ve istismarlara karşı, iktidarın ne yazık ki çocukları korumaktan ziyade vakıfları koruma telaşı içinde olduklarını gördük" ifadelerini kullandı.

Haber Ara