Dolar

32,5004

Euro

34,6901

Altın

2.496,45

Bist

9.693,46

CHP'den Kılıçdaroğlu'nun 'Türkiye gelmeyin' sözü için açıklama

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Sözcüsü Bülent Tezcan, Kılıçdaroğlu'nun Alman Focus dergisine verdiği ve 'Türkiye'de can ve mal güvenliği yok' dediği röportaj için açıklama yaptı.

7 Yıl Önce Güncellendi

2017-08-12 14:49:32

CHP'den Kılıçdaroğlu'nun 'Türkiye gelmeyin' sözü için açıklama

CHP Sözcüsü Bülent Tezcan, partisinin genel merkezinde basın toplantısı düzenleyerek, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Tezcan, hükümet çevrelerinin, partisine ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na dönük bir saldırı kampanyası yürüttüğünü savundu.

CHP Tezcan, "Çok net. Sayın Genel Başkan'ımızın 'Türkiye'ye gelmeyin' diye hiçbir sözü olmamıştır. Hiçbir zaman böyle bir ifadede de bulunmaz. Genel başkanımız, Türkiye'de OHAL şartları altında can ve mal güvenliği olmadığını Türkiye'deki bütün konuşmalarında söylemiştir. Demokrasiyi, adaleti, milletin hakkını ve hukukunu savunan bir siyasetçinin; ana muhalefet partisi genel başkanının bu bir görevidir. Bu görevi de Sayın Genel Başkan'ımız layıkıyla yerine getirmektedir. Bu görevi layıkıyla yerine getirmesinden kim rahatsız olur? O adaletsizliğin sebebi olanlar rahatsız olur. Türkiye'yi yaşanmaz hale getirenler rahatsız olur" diye konuştu.

Haber Ara