Dolar

32,5394

Euro

34,8858

Altın

2.430,15

Bist

9.645,02

“CHP’deki yavşaklığı ortaya çıkardım” diyen Yarkadaş'ın Halk TV'deki programı kaldırıldı

CHP İstanbul teşkilatında üstüste patlak veren çok sayıda taciz vakasını sosyal medyada ve ekranlarda dile getiren Eski CHP vekili Barış Yarkadaş, kendisini ‘şov yapmakla’ suçlayan CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nu taciz vakalarına sessiz kalmakla suçlamış, olayların örtbas edildiğini iddia etmişti.

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-12-11 15:12:05

“CHP’deki yavşaklığı ortaya çıkardım” diyen Yarkadaş'ın Halk TV'deki programı kaldırıldı

Eski CHP vekili Barış Yarkadaş, katıldığı bir programda CHP içindeki taciz ve tecavüz olayıyla ilgili yaptığı yorumda, Kaftancıoğlu'na tepki göstererek, 'Canan hanım beni bu işin içine katınca benim de doğal olarak kendisine cevap verme hakkım oldu. Niye? Çünkü ben yavşakça ilişkiyi deşifre ettim. Ortaya çıkarttım, üstüne gittim. Yavşaklığa izin vermeyeceğiz hiçbir koşulda. Öyle bir şey yok' ifadelerini kullandı.

Programı yayından kaldırıldı

Yarkadaş, kendisine yönelik eleştirilerin devam etmesi üzerine de tv100 kanalında konuk olduğu yayında, ‘CHP'deki yavşaklığı ortaya çıkardım' demişti.

Bu gelişmelerin ardından Yarkadaş'ın konuk olduğu Halk TV'deki 'Şimdiki Zaman' programı yayından kaldırıldı.

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun Halk TV yönetimine Barış Yarkadaş'ın ekrana çıkarılmaması için baskı yaptığı iddia edilirken, Halk TV yönetimi, Yarkadaş'ın her salı yayınlanan 'Şimdiki Zaman' adındaki programı yayından kaldırdı.

Yarkadaş'tan açıklama

Sosyal medya hesabından Halk TV ile yollarını ayırdığını duyuran Yarkadaş, "Yaklaşık 10 yıldır programlarına konuk olduğum HALK TV ile yollarımız 4. kez ayrıldı. Salı geceleri katıldığım reyting şampiyonu Şimdiki Zaman yayından kaldırıldı. HALK TV yönetimine ve programa katkı sunan tüm emekçilere bugüne kadar gösterdikleri dayanışma için teşekkür ederim" dedi.

Halk TV'nin aldığı kararın gerekçesini de açıklayan Yarkadaş, "Halk TV, programı kaldırma gerekçesi olarak, farklı tv kanallarına çıkmamızın diğer günlerde kanalın reytinglerini düşürmesi olarak gösterdi" ifadesini kullandı.

yarkadaş

Haber Ara