Dolar

32,3578

Euro

35,0024

Altın

2.326,06

Bist

9.124,80

CHP'de yeni taciz iddiası

Bursa'da, CHP Osmangazi İlçe Başkanı M.A.'nın parti görevlisi 17 yaşındaki S. G.'ye gece yarısı emojiler attığı, durumu anlamaya çalışan kızın 'abi' diye hitap etmesi üzerine Akyolcular'ın 'Bana abi deme. Senden hoşlanıyorum' dediği iddia edildi. S.G., terslediği M.A'yı Genel Merkez'e şikayet etti

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-12-18 14:16:06

CHP'de yeni taciz iddiası

Emojiler gönderdi

Osmangazi'de CHP İlçe Başkanı M.A'nın, henüz 17 yaşında olan genç bir kızı taciz ettiği ileri sürüldü. M.A'nın gece geç saatlerde S. G'nin telefonuna çeşitli emojiler gönderdiği belirtildi. Başkanının gönderdiği mesajlar üzerine genç kız, kendisine iletilen mesajları paylaştı.

M.A., saat 23:00 da "pişt" diyerek tacize başladığı genç kıza farklı emojiler de attı. S.G.'nin, 'Neden böyle emojiler atıyorsun, bir şey de abi" demesi üzerine M.A , "Bana abi deme" cevabını verdi. Bunun üzerine genç kız, "Neden abi demeyeyim ki" diye sorunca M.A. , 'Senden hoşlanıyorum" karşılığını verdi. Genç kız terslediği ve konuşmayı sonlandırdığı ilçe başkanının bu davranışını annesine anlattı.

Anne Genel Merkez'e şikayet etti

Kızının taciz edildiğini öğrenen anne, tüm mesajların çıktısını alıp CHP Genel Merkezi'Ne giderek genel başkan yardımcılarıyla görüştü. Anne, M.A'nın mesajlarını gösterdi. Gereği yapılacak sözü verilip anne kız Bursa'ya gönderildi.

M.A'nın evli bir kadınla ilişkisi olduğu ortaya çıkmasın üzerine eşinin kendisini M.A' ile aldattığını açıklayan CHP mahalle delegesi Z.G. Güler, 38 yaşındaki eşinin evi terk etmesinden sorumlu tuttuğu M.A'yı elindeki belgelerle Genel Merkez'e şikayet etmişti.

AK Parti Bursa Teşkilatı'ndan müdahale çağrısı

Taciz iddiaları üzerine, AK Parti Bursa İl Başkanlığı yazılı bir açıklama yaptı. Açıklamada iddiaların, CHP Bursa İl Başkanlığı ve CHP Genel Merkezi tarafından ivedilikle açıklığa kavuşturulması istendi. AK Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman, Türkiye'nin dört bir yanından gelen taciz haberlerine CHP Genel Merkezi'nin sessiz kaldığına ve bu sessizliğin ivedilikle sonlandırılması gerektiğine dikkat çekti.

Bursa'da yaşanan olayın zaman kaybetmeden açıklığa kavuşturulması gereken bir kamu sorununa dönüştüğünü ifade eden Başkan Salman, söz konusu taciz iddialarının merkezinde 17 yaşında yasalarca çocuk sayılan bir kişinin olması nedeniyle konunun pedofili yönüyle ele alınması gerektiğine vurgu yaptı. Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanlığı'ndan ve CHP Genel Merkezi'nden konuyla ilgili acil harekete geçilmesini beklediklerini belirten Başkan Ayhan Salman, olayın sonuna kadar takipçisi olacaklarını da sözlerine ekledi.

0x0-son-dakika-chpde-17-yasindaki-kiza-taciz-skandali-1608208046803

0x0-son-dakika-chpde-17-yasindaki-kiza-taciz-skandali-1608208048540

VİDEO HABER

Sahibinden 16 milyon TL'ye satılık ‘tarihi kilise’

Haber Ara