Dolar

32,5144

Euro

34,7740

Altın

2.492,97

Bist

9.524,59

Chp Afrin duasından rahatsız oldu

Bir Chp'li, TSK'nın Afrin operasyonuna başlamasıyla birlikte harekat için camilerde Fetih Suresinin okunmasından rahatsız oldu.

7 Yıl Önce Güncellendi

2018-01-21 12:23:00

Chp Afrin duasından rahatsız oldu

Türk Silahlı Kuvvetlerince, Suriye'nin Afrin bölgesinde PKK/KCK/PYD-YPG ve IŞİD'e mensup teröristleri etkisiz hale getirmek üzere başlatılan "Zeytin Dalı Harekatı"nın zaferle sonuçlanması için ülke genelindeki 90 bin camide kılınan sabah namazında Mehmetçik'e dua edilip Fetih Suresi okundu.

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, 90 bin camide yatsı ile sabah namazı öncesi ve sonrası Fetih Suresi okunmasına, Afrin'deki "Zeytin Dalı Harekatı" sona erene kadar devam edileceğini bildirdi.

SOSYAL MEDYA HESABINDAN PAYLAŞTI

Afrin operasyonuna karşı çıkan CHP, bu defa da camilerde fetih suresinin okunmasından rahatsız oldu. Chp Belçika Birligi Yönetim Kurulu üyesi Ilyas Balcı Kazcı, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. "Şuan itibarıyla diyanet şarlatanı camide "fetih" suresini okuyor, müslüman müslümanı kırsın diye. Din bu demişti sevgili Turan Dursun." ifadelerini kullanan Kazcı'nın Diyanet işleri Başkanı Ali Erbaş'a da hakaret etmesi dikkat çekti.

Kazcı'nın yaptığı paylaşım şöyle:

"Şuan itibarıyla diyanet şarlatanı camide "fetih" suresini okuyor, müslüman müslümanı kırsın diye. Din bu demişti sevgili Turan Dursun. "

aaaa_9

aaaaa_1

Haber Ara