Dolar

32,3202

Euro

35,1203

Altın

2.302,42

Bist

9.055,22

Ceylanpınar Belediyesi'nden Ulusal Satranç Turnuvası

Ceylanpınar Belediyesi tarafından ilk, orta ve lise öğrencilerine yönelik 'Merhaba Okul' satranç turnuvası düzenlenecek.

7 Yıl Önce Güncellendi

2017-09-25 17:05:24

Ceylanpınar Belediyesi'nden Ulusal Satranç Turnuvası
Ceylanpınar Belediyesi tarafından ilk, orta ve lise öğrencilerine yönelik "Merhaba Okul" satranç turnuvası düzenlenecek.

Ulusal bazlı düzenlenen turnuvanın bileşenlerini ise, Ceylanpınar Belediyesiyle birlikte, Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Türkiye Satranç Federasyonu Şanlıurfa İl Temsilciliği oluşturuyor.

Üç kategoride düzenlenecek olan satranç turnuvasında, dereceye girecek sporculara çeşitli ödüller verilecek. 22 Eylül'de başvuruları başlayan turnuva için 28 Eylül'e mesai bitimine kadar kayıtlar online olarak Şanlıurfa Satranç İl temsilciliğinin sanliurfa.tsf.org.tr/turnuva-kayit-form adlı internet adresinde yapılıyor. Ceylanpınar Belediyesi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenecek olan ulusal satranç turnuvasına 150 kontenjan ile sınırlandırılacak.

"Merhaba Okul Satranç Turnuvası" Ceylanpınar Seydo Atilla Kültür Evinde gerçekleştirilecek. Satranç turnuvası, 30 Eylül-1 Ekim tarihlerinde 2 gün sürecek.

Haber Ara