Dolar

32,5522

Euro

34,8618

Altın

2.426,50

Bist

9.722,09

Çevreci çift cinayetinde şüpheli araç iddiası

Antalya’da çevreci çift Ali Ulvi Büyüknohutçu (61) ve eşi Aysin Büyüknohutçu cinayetinde, mahalle sakinleri o günün sabahında cinayet silahının atıldığı söylenen obruğun yakınında yabancı bir otomobil gördüklerini söyledi.

8 Yıl Önce Güncellendi

2017-05-15 11:28:01

Çevreci çift cinayetinde şüpheli araç iddiası

Hürriyet'in haberine göre  Antalya'nın Finike İlçesi Kızılcık Yaylası'ndaki dağ evinde çevreci çift Ali Ulvi Büyüknohutçu (61) ve eşi Aysin Büyüknohutçu'nun (61) vahşi bir şekilde öldürülmesiyle ilgili başlatılan soruşturma derinleştiriliyor.

TÜFEK BULUNAMADI

Cinayet zanlısı 31 yaşındaki A.Y.'nin verdiği ifadeden yola çıkarak Asarönü mevkiindeki obrukta arama yapan jandarma, Büyüknohutçu çiftinin evinden çalınan eşyalara ulaşırken, A.Y. tarafından kullanıldığı iddia edilen tek kırma av tüfeği halen bulunamadı.

OBRUK YAKININDA GÖRÜLMÜŞ

Olay günü yaşananlara ilişkin mahalle sakinlerinden alınan ilk bilgilerde ise cinayetin işlendiği günün sabahında Asarönü mevkiindeki obruğun yakınında mahalle sakinlerine ait olmayan yabancı bir otomobilin görüldüğü ortaya çıktı.

AVUKAT DOĞRULADI

İddiayı doğrulayan Büyüknohutçu ailesinin avukatı İsmail Doğan Tunçbilek, “Olayı tüm detayları ile inceliyoruz. Açıklığa kavuşması gereken birçok nokta var. Bunlardan biri de cinayet gecesinin sabahında ortaya çıkan yabancı bir araç. Üstelik cinayet silahının atıldığı söylenen obruk yakınında” dedi.

‘ÇALIŞMA YAPACAĞIZ'

Olayın sakince değerlendirilmesi gerektiğini kaydeden Tunçbilek, “Savcılık ve jandarma kendi incelemelerini yaptı. Biz de kendimiz bölgede detaylı bir çalışma yapacağız. Bölge sakinlerinin tamamı ile görüşüp o geceye ait ne varsa dosyamıza işleyeceğiz. Tek beklentimiz olayın aydınlatılması” diye konuştu.

 

Haber Ara