Dolar

32,6214

Euro

34,6917

Altın

2.525,37

Bist

9.524,59

'Cemal Kaşıkçı'nın cesedi Atatürk Havalimanından kalkan uçakla kaçırıldı'

Gazeteci yazar Fehmi Koru, bugünkü köşe yazısında Kanada’nın doğu ucundaki Nova Scotia eyaletinin başkenti Halifax'ta yapılan bir toplantıda ortaya atılan iddiayı yazdı. Koru'ya göre Kaşıkçı cinayetinde sona gelindi.

6 Yıl Önce Güncellendi

2018-11-18 11:56:29

'Cemal Kaşıkçı'nın cesedi Atatürk Havalimanından kalkan uçakla kaçırıldı'

Fehmi Koru'nun yazısına göre; Hulusi Akar'ın da katıldığı Halifax International Security Forum toplantısında Cemal Kaşıkçı'nın cesedinin Atatürk Havalimanından kalkan bir Suudi özel uçağı ile kaçırıldığı iddia edildi. 

İşte Koru'nun yazısından ilgili bölüm;

Gazeteci Cemal Kaşıkçı cinayeti ile ilgili son haber Halifax‘tan geldi: Milli savunma bakanı Hulusi Akar, orada katıldığı bir uluslararası toplantıda, Kaşıkçı‘nın parçalanmış cesedinin Atatürk Havalimanı'dan kalkan Suud uçaklarıyla dışarıya çıkarılmış olabileceğini söylemiş…

Halifax Kanada'nın doğu ucundaki Nova Scotia eyaletinin başkenti. Her yıl bu zamanlarda orada kentin de adını taşıyan Halifax International Security Forum toplantısı yapılır. 16 Kasım günü başlayan ve bugün sona erecek toplantıya katılmış bakan Akar.

[Toplantıya katılan 300 kişi arasında 10 kadar da Türk var. Fikir üreten kurumlarda çalışan uzmanlar, iş insanları ve diplomatlar çağrılmış. Dikkat çeken isimlerden biri Selim Akar. Credit Suisse finans kurumunda çalışıyormuş.]

Demek ki, cesedin cinayetten hemen sonra kimyasal kullanılarak eritildiği bilgisi doğru değilmiş…

Haber Ara