Dolar

32,4471

Euro

34,5007

Altın

2.469,30

Bist

9.537,67

'Cemaat' gazetesinden Galatasaray'a 'Dumankaya' tepkisi

Cemaat’in yayın organı olarak bilinen Meydan gazetesi, Galatasaray’ın Cemaat operasyonuyla yöneticileri gözaltına alınan ve tutuklanan Dumankaya ile yollarını ayırmasına tepki gösterdi.

9 Yıl Önce Güncellendi

2016-04-28 12:13:41

'Cemaat' gazetesinden Galatasaray'a 'Dumankaya' tepkisi

Cemaat'in yayın organı olarak bilinen Meydan gazetesi, Galatasaray'ın 'Paralel Yapı' operasyonu kapsamında yöneticileri gözaltına alınan ve tutuklanan Dumankaya şirketi ile yollarını ayırmasına tepki gösterdi.

Gazete, “Bir aslan miyav dedi” manşetiyle çıkarken birinci sayfasında “Dumankaya İnşaat'ın yöneticisi ‘paralel paranoya' ile tutuklanınca G.Saray fena korktu” ifadeleri yer aldı.

Sarı-kırmızılı kulüp yetkililerinden alınan bilgiye göre, dün yapılan yönetim kurulu toplantısında, Dumankaya İnşaat ile devam eden forma sponsorluğu sözleşmesinin tek taraflı olarak feshedilmesi kararı vermişti.

141466

DUMANKAYA'YA 'PARALEL YAPI' OPERASYONU

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığınca 'Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na "himmet" adı altında finansal destek sağlandığı iddiasıyla yürütülen soruşturma kapsamında, Dumankaya İnşaat'ın sahipleri de şüpheliler arasında gösterilmişti.

Cemaat'e yönelik gerçekleştirilen ‘Himmet' operasyonunda gözaltına alındıktan sonra adliyeye sevk edilen Dumankaya şirketinin murahhas üyesi Halit Dumankaya tutuklanmıştı. Dumankaya ailesinden Uğur Dumankaya, Ayla Dumankaya Pirinççi ve Semih Serhat Dumankaya ise serbest bırakılmıştı.

İşte o gazete:

1_sayfa

Haber Ara