Dolar

32,5454

Euro

34,8326

Altın

2.439,46

Bist

9.722,09

Cem Uzan: Türkiye'nin en gizli FETÖ'cüsü Ahmet Necdet Sezer

Fransa'da firari olarak yaşayan Cem Uzan'ın, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada 'Türkiye'nin en gizli FETÖ'cüsü Ahmet Necdet Sezer' ifadelerini kullandığı iddia edildi.

5 Yıl Önce Güncellendi

2019-12-07 22:17:23

Cem Uzan: Türkiye'nin en gizli FETÖ'cüsü Ahmet Necdet Sezer

Yeni Akit'in haberine göre; Türkiye'ye döneceğini açıklayan Cem Uzan, kendisine kumpas kurulduğunu söyleyip yeni parti hazırlığındaki Ali Babacan ve Abdüllatif Şener'i suçlamıştı. Sosyal medyada isim vermeye devam eden Uzan, "Türkiye'nin en gizli FETÖ'cüsü Ahmet Necdet Sezer" dedi.

Yakın tarihlerde Türkiye'ye dönüş yapacağını belirten Uzan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla ses getirmeye devam ediyor. Uzan'ın, yeni yaptığı paylaşımında, "Türkiye'nin en gizli FETÖ'cüsü Ahmet Necdet Sezer. Devamı gelecek..." ifadelerini kullandığı ileri sürüldü.

Ünlü iş adamı, daha önce yaptığı paylaşımda "Uzan Ailesi'ne kurulan kumpasın sorumlusu hırsızlar Ali Babacan-Abdüllatif Şener" diyerek dönemin bakanlarını suçlamıştı.

"İKİ AY İÇİNDE DÖNECEĞİM"

Uzun yıllardır Fransa'da yaşayan Cem Uzan, iki ay içinde Türkiye'ye döneceğini söyledi. Uzan, "Cumhurbaşkanlığı yarışına katılmak için sokağa çıkıp güçlü bir demokratik seçenek yaratacağım" dedi.

Haber Ara