Dolar

32,6214

Euro

34,6917

Altın

2.525,37

Bist

9.524,59

Cem Uzan: Babacan ve Şener bana kumpas kurdu

TMSF'nin şirketlerine el koymasının ardından Fransa'ya iltica eden iş insanı Cem Uzan, Türkiye’ye dönüş hazırlıkları yaparken dün akşam yaptığı paylaşımda; 'Uzan Ailesi'ne kurulan kumpasın sorumlusu hırsızlar Ali Babacan-Abdüllatif Şener' diyerek dönemin bakanlarını suçladı.

5 Yıl Önce Güncellendi

2019-12-02 12:14:28

Cem Uzan: Babacan ve Şener bana kumpas kurdu

Türkiye'ye dönüş hazırlıkları yapan Cem Uzan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada kendisine kumpas kurulduğunu öne sürerek yeni parti kurma hazırlığındaki eski bakan Ali Babacan ve CHP'den milletvekili seçilen Abdüllatif Şener'i suçladı.

Türkiye siyasetinin hafızasına 2002 seçimlerindeki ilginç vaatleriyle hafızalara kazınan iş insanı Cem Uzan, daha sonra TMSF'nin şirketlerine el koymasının ardından Fransa'ya iltica etmişti.

SİYASİ TARTIŞMALARA BAŞLADI

Bu süreçte hakkında açılan davaların büyük bir kısmından aklandığını ifade eden Uzan, yakın tarihlerde Türkiye'ye dönüş yapacağını da belirtti. Cem Uzan'ın Türkiye'ye döndüğünde siyasete de girmesi beklenirken; Twitter'dan yaptığı açıklamarla siyasi tartışmalara şimdiden girmeye başladı.

cem-uzan-bana-kumpas-kurdular-deyip-babacan-ve-12675746_3851_m

DÖNEMİN BAKANLARINI SUÇLADI

Ünlü iş adamı, dün akşam yaptığı paylaşımda; "Uzan Ailesi'ne kurulan kumpasın sorumlusu hırsızlar Ali Babacan-Abdüllatif Şener" diyerek dönemin bakanlarını suçladı.

cem-uzan-bana-kumpas-kurdular-deyip-babacan-ve-12675746_7756_m

ŞENER'DEN YANIT GELDİ

Sosyal medyada büyük yankı uyandıran bu açıklamalara ilk yanıt Abdüllatif Şener'den geldi. Şener, cevap olarak "Cem Uzan başına gelenler nedeniyle Erdoğan karşıtlarına saldırmaya başlamış. Ne hikmetse, süreci başlatan en önemli iki ismi; o günkü Başbakan Erdoğan ve Enerji Bakanı Güler'i görmezden geliyor. Korkusu mu var, umudu mu, yahut bir anlaşması mı? Göreceğiz!" ifadelerine yer verdi.

Haber Ara