Dolar

32,5484

Euro

34,8892

Altın

2.436,02

Bist

9.645,02

Cem Küçük'ten Mavi Marmara için skandal sözler!

Gazeteci Cem Küçük'ün Mavi Marmara için söylediği sözler sosyal medyanın en çok tartışılan konusu oldu. Küçük, Erdoğan'ın, AK Parti'nin başına geri döndükten sonra 'radikal İslamcılarla ve Mavi Marmara'daki manyak tiplerle' yolunu ayırması gerektiğini söyledi.

8 Yıl Önce Güncellendi

2017-04-20 11:40:21

Cem Küçük'ten Mavi Marmara için skandal sözler!

TIMETURK | HABER MERKEZİ

Gazeteci Cem Küçük, katıldığı bri televizyon programında referandum sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Ak Parti başına döndükten sonra "radikal İslamcılarla ve Mavi Marmara'daki manyak tiplerle" yolunu ayırması gerektiğini söyledi. Küçük, "Erdoğan bunları iyi yapar" diyerek, "FETÖ kavgası gibi" örneğini verdi.

"BATI İLE İLİŞKİLER DÜZELİR"

Küçük, bu şekilde "Batı ile ilişkilerin" düzeleceğini öne sürerek, "kafadan İsrail düşmanı, kafadan Batı düşmanı, kafadan her şeye düşman bir tip var, garip garip tipler var" diye konuştu.

İŞTE O GÖRÜNTÜLER

AÇIKLAMA YAPTI: ÖYLE DEMEK İSTEMEDİM

Görüntülere yönelik eleştirilere yanıt veren Cem Küçük, şu ifadeleri kullandı:

"Gittiğim her yerde İHH'yı ve 2013'te Somali'ye ziyaretimi hep anlatmışımdır. Dolaşıma sokulan videoyu tamamen amacından saptırılıyor. Mavi Marmara'da şehit düşenlere manyak demem mümkün müdür? O insanları her yerde savunan insan benim. İsrail'i benim kadar eleştiren ikinci bir yazar asla olmamıştır. Bir Müslüman olarak Mavi Marmara'yı savunmayacak kimse yoktur. Başını sonunu anlamadan benim Mavi Marmara'da şehit düşenlere manyak diyeceğimi düşünmek ancak kötü niyettir."

Dolaşıma sokulan videonun art niyetli olduğunu savunan Cem Küçük, "Buna rağmen yanlış anlaşılmadan ötürü Mavi Marmara'daki kardeşlerimizin hepsinden ama demeden özür dilerim" dedi.

Cem küçük'ün bu sözleri sosyal medyada dün akşam ve bugün en çok tartışılan konulardan biri oldu. Yazar ve gazeteciler başta olmak üzere bir çok sosyal medya kullanıcısı tepki gösterdi.

İşte o tepkilerden bazıları:

Cem küçük intihar mı etti. İçimizdeki Siyonist deşifre oldu! Mavi Marmara için skandal sözler https://t.co/aEVF1uYLgz — Abdurrahman Dilipak (@aDilipak) 20 Nisan 2017 Kafadan İsrail düşmanıyım, bu değişmeyecek ve an itibariyle tasfiye edilmeyi bekliyorum. Arz ederim. pic.twitter.com/EL1jsqfQCu — ismail kılıçarslan (@kilicarslan_is) 19 Nisan 2017 Tasfiye tetikçiliği yapanların tasfiyesi şart!
pic.twitter.com/SMyAs0Ieyd — Serdar Tuncer (@Yaziyor) 19 Nisan 2017


BİNALİ YILDIRIM'IN ÖZEL KALEMİNDEN TEPKİ

Küçük'ün bu sözlerine Başbakanlık Özel Kalem Müdürü Abdulkerim Taş da tepki gösterdi. Taş, Twitter hesabından yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Mavi Marmara'daki manyaklar" ifadesini kullanan hadsiz, amacın ne? Kime hizmet ediyorsun???" "Mavi Marmara'daki manyaklar" ifadesini kullanan hadsiz, amacın ne?
Kime hizmet ediyorsun??? — Abdulkerim Taş (@akerimtas) 19 Nisan 2017

Haber Ara