Dolar

32,5004

Euro

34,6901

Altın

2.496,45

Bist

9.693,46

Çaykur Rizespor, Aytemiz Alanyaspor maçına odaklandı

Takım kaptanı Abdullah Durak:'Bence teknik, taktikten önce inanç çok önemli. Bu inançla yukarılara tırmanacağız'

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-03-04 15:46:02

Çaykur Rizespor, Aytemiz Alanyaspor maçına odaklandı
Süper Lig'de 8 Mart Pazar günü Aytemiz Alanyaspor'u konuk edecek Çaykur Rizespor'un takım kaptanı Abdullah Durak, "Bence teknik, taktikten önce inanç çok önemli. Bu inançla yukarılara tırmanacağız." dedi.

Abdullah Durak, yeşil-mavili ekibin Mehmet Cengiz Tesisleri'nde gerçekleştirdiği antrenmandan önce basın mensuplarına yaptığı açıklamada, takımda işlerin kötü gitmesi nedeniyle teknik direktör değişikliğine gidildiğini söyledi.

Görevinden ayrılan teknik direktör İsmail Kartal'a teşekkür eden orta saha oyuncusu, "Ünal hocamızı şahsen tanımasak da uzaktan gördüğümüz kadarıyla sevdiğimiz, beğendiğimiz bir hoca. Onunla olduğumuz için mutluyuz." ifadelerini kullandı.

Abdullah Durak, Aytemiz Alanyaspor maçının kendileri için çok önemli olduğuna dikkati çekerek, şöyle devam etti:

"Tek hedefimiz galibiyet. Üç puan alıp yukarılara tırmanmak istiyoruz. Hoca değişikliği bazen takımlara olumlu bazen de olumsuz yansır ama bizim takıma olumlu yansıyacağını düşünüyorum. Çünkü enerji olarak iyi durumdayız. İyi olmak zorundayız. Bu hafta başından itibaren Alanya maçında tek düşüncemiz 3 puan. İnşallah çıkıp üç puanı alacağız."

Ünal Karaman'ın takıma yeni şeyler ka

Haber Ara