Dolar

32,3209

Euro

35,0742

Altın

2.308,36

Bist

9.079,97

Çayırova yarı olimpik yüzme havuzu şekilleniyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin Çayırova'da inşa ettiği Yarı Olimpik Yüzme Havuzu şekillenmeye başladı.

7 Yıl Önce Güncellendi

2017-05-29 13:54:29

Çayırova yarı olimpik yüzme havuzu şekilleniyor
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin Çayırova'da inşa ettiği Yarı Olimpik Yüzme Havuzu şekillenmeye başladı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Körfez'den sonra ikinci Yarı Olimpik Yüzme Havuzunu Çayırova Akse Mahallesi'nde inşa ediyor. Kocaeli'de yüzme sporunun gelişmesi ve yüzme sporu aktivitelerinin yapılabilmesi için inşa edilen yüzme havuzları pek çok sporcunu yetişmesine katkı sağlıyor. Giderek şekillenmeye başlayan Yarı Olimpik Yüzme Havuzunda çalışmalar devam ediyor.

Bina çelik projesine atölye ortamında devam ediliyor. Yapının mekanik ve elektrik tesisat imalatlarının yapımı sürüyor. B ve C Blok Çelik montaj imalatları yapılırken, havuz kısmı kenet çatı imalatlarına ve cephe kaplama imalatları gerçekleştiriliyor. 2 bin 628 metrekare alan üzerine inşa edilen yapı bin 979 metrekare kapalı alana sahip. Binada 12 buçuk çarpı 25 metre ebadında Yarı Olimpik Yüzme Havuzu yer alacak. Tesiste ayrıca 6 çarpı 9 metre ebadında birde çocuk havuzu bulunacak.

Tesiste antrenör, can güvenlik, sağlık, personel odaları ve soyunma odaları, kafeterya, 100 kişilik seyirci oturma alanı, fitness salonu, plates ve aerobik salonu bulunacak. Binanın tribün ve soyunma odaları kısımlarında da inşa çalışmaları devam diyor.

Haber Ara