Dolar

32,5060

Euro

34,5619

Altın

2.493,80

Bist

9.548,09

Çavuşoğlu: Paralel çetenin dostu kim?

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, 'Finike Uluslararası Portakal Festivali'nin açılışında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

9 Yıl Önce Güncellendi

2016-03-26 21:08:14

Çavuşoğlu: Paralel çetenin dostu kim?

Ajanslarda yer alan habere göre: Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, 'Finike Uluslararası Portakal Festivali'nin açılışında yaptığı konuşmada, "Bu paralel çetenin en iyi dostu kim biliyor musunuz? PKK, DHKP-C, PYD. Bunlar yurtdışında ve her yerde hep Türkiye'nin aleyhine çalışıyorlar" ifadelerini kullandı.

Çavuşoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bu paralel çetenin en iyi dostu kim biliyor musunuz? PKK, DHKP-C, PYD. Bunlar yurtdışında ve her yerde hep Türkiye'nin aleyhine çalışıyorlar. Buradan masum vatandaşlarımızdan topladıkları paraları Türkiye'nin aleyhine karar aldırmak için harcıyorlar. Buradan masum vatandaşlarımızın inancını sömürerek aldıkları paralar artık PKK'ya gidiyor. Türkiye'nin gizli bilgilerini bile PKK'ya veriyorlar. Bunlar nasıl dindar, bunlar nasıl milliyetçi? İşte bu paralel çeteyi de terör örgütünü de diğer terör örgütleri gibi Türkiye'den temizleyeceğiz ve sonuna kadar da gideceğiz Allah'ın izniyle."

Haber Ara