Dolar

32,5454

Euro

34,8326

Altın

2.439,46

Bist

9.722,09

Çavuşoğlu'ndan asker ailesine ifade

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, geçen hafta hayatını kaybeden er Barış Akkabak'ın ailesini ziyaret etti...

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-08-08 00:13:09

Çavuşoğlu'ndan asker ailesine ifade

Anadolu Ajansı'nın haberine göre; Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, geçen hafta saldırı sonucu hayatını kaybeden er Barış Akkabak'ın dedesi Ramazan Akkabak ve anneannesi Havva Akkabak'a ziyarette bulundu. 

Çavuşoğlu'na ziyareti sırasında eşi Hülya Çavuşoğlu ile Antalya Valisi Muammer Türker, AK Parti Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç ve AK Parti Antalya İl Başkanı Rıza Tümer de eşlik etti.

Akkabak'ın dedesi Ramazan Akkabak ve anneannesi Havva Akkabak'a sarılarak başsağlığı dileyen Çavuşoğlu, Ramazan Akkabak'ın elini öptü. 

Dede Akkabak, Çavuşoğlu'na, torununa babalık yaptığını anlattı. Torununun öksüz ve yetim büyüdüğünü anlatan Akkabak, şunları söyledi:

"Torunumu elimden geldiği kadar iyi büyüttüm. Davulla zurnayla askere yolladım. Vatanı korurken şehit olup geldi. Çok üzgünüz ama bizi hiç yalnız bırakmadılar. Allah devletimize zeval vermesin." 

Çavuşoğlu'na gözündeki rahatsızlığı da anlatan dede Akkabak, gözünün birkaç gündür çok ağrıdığını ve geceleri uyumakta zorluk çektiğini ifade etti. Bunun üzerine Bakan Çavuşoğlu,  Ramazan Akkabak'ı makam aracına alarak Serik Devlet Hastanesine götürdü.

Doktorlardan Akkabak'ın tedavisi konusunda bilgi alan Çavuşoğlu, hastanedeki bazı hasta yakınlarına geçmiş olsun dileğinde bulunduktan sonra hastaneden ayrıldı. 

Hastanede kendisine ağrı kesici serum takılan Ramazan Akkabak'ın bir süre gözlem altında kaldıktan sonra evine gönderileceği bildirildi. 

Haber Ara