Dolar

32,5314

Euro

34,8929

Altın

2.440,03

Bist

9.716,77

Çavuşoğlu: Mücadelemizi sonuna kadar sürdüreceğiz

Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, terör örgütlerine adam temin etmede tarihin en düşük seviyelerine indiğini söyledi. Şehit haberlerinin kendilerini çok üzdüğünü belirten Çavuşoğlu, 'Terör örgütüne artık asla ve asla nefes aldırmayacak, göz açtırmayacak ve kararlı mücadelemizi sonuna kadar devam ettireceğiz. Bunların tepesine binmeye devam edeceğiz'' dedi.

7 Yıl Önce Güncellendi

2017-08-30 10:53:03

Çavuşoğlu: Mücadelemizi sonuna kadar sürdüreceğiz

Bursa'nın merkez Yıldırım İlçesi'ndeki İsabey Hayvan Pazarı'nı gezen ve alışveriş yapanlarla sohbet eden Çavuşoğlu, basın mensuplarının sorularını da yanıtladı. Hakan Çavuşoğlu, terör örgütlerine adam temin etmede tarihin en düşük seviyelerine indiğini söyledi. Şehit haberlerinin kendilerini çok üzdüğünü belirten Çavuşoğlu, "Terör örgütüne artık asla ve asla nefes aldırmayacak, göz açtırmayacak ve kararlı mücadelemizi sonuna kadar devam ettireceğiz. Bunların tepesine binmeye devam edeceğiz'' dedi.

Çavuşoğlu, şunları kaydetti:

"Öncelikle 2 şehidimize Allah'tan rahmet diliyorum. Maalesef bayram öncesinde şer odakları hiçbir sınır, değer tanımaksızın işlerine devam ediyorlar. Ama unutulmaması gereken bir şey var ki biz de terörle mücadelemizde tarihin hiçbir döneminde olmadığı kadar ciddi adımlar attık ve ciddi bir şekilde mücadelemizi sürdürüyoruz. Artık hem telsiz görüşmeleri hem de sahada gördüklerimiz şudur ki; hiçbir şekilde devam ettirme, adam temin etme, terörist temin etme gibi bir durumları kalmamıştır. Tarihin en düşük seviyesine inmiştir katılımlar."

"TERÖR ÖRGÜTLERİNE NEFES ALDIRILMAYACAK"

Bölge insanının rahatının, standardının gelişmesi için bir taraftan terörle etkili bir mücadele sürdürürken, diğer taraftan da oraya ilişkin altyapı yatırımları ve diğer sektörel bazlı çalışmaları durmaksızın devam ettirdiklerini anlatan Çavuşoğlu, "Bir taraftan terörle mücadele ederken diğer taraftan bununla entegre bir şekilde insanımızın orada hem istihdamı hem daha güvenli bir şekilde yaşayabilmesi için de yatırımlarımızı yapıyoruz. Dün de bildiğiniz gibi maalesef 3 işçimizi katlettiler. Yani bu artık gözü dönmüşlük, çaresizliğin bir ifadesidir. Terör örgütüne artık asla ve asla nefes aldırmayacak, göz açtırmayacak ve kararlı mücadelemizi sonuna kadar devam ettireceğiz, bunların tepesine binmeye devam edeceğiz Allah'ın izniyle" dedi.

 

Haber Ara