Dolar

32,3325

Euro

35,1144

Altın

2.300,55

Bist

9.079,97

Castillo: 'Bu sene gerçek Castillo'yu göstereceğim'

Trabzonsporlu futbolcu Castillo, 'İlk senenin adaptasyon sürecini de atlattıktan sonra bu sene insanlara sahada gerçek Castillo'yu göstereceğime inanıyorum' dedi.

7 Yıl Önce Güncellendi

2017-09-04 11:22:18

Castillo: 'Bu sene gerçek Castillo'yu göstereceğim'


Castillo, "Yaptığımız hazırlıklar direkt olarak sezona yansıyor. Bizim açımızdan işler yolunda gitti. Sezona çok iyi hazırlandık. Her şeyi doğru yaptığımıza inanıyorum. Kuvvetli bir şekilde sezona hazır hale geldik. Bu durumumuz zamanla kendini gösterecektir" dedi.

"TALİHSİZ BİR SAKATLIK YAŞADIM"

Sezon başında talihsiz bir sakatlık yaşadığını dile getiren Castillo, "Sezona takım arkadaşlarım gibi ben de çok iyi bir şekilde hazırlandım. Özellikle bu sezon öncesinde her şeyi tamı tamına yaptığıma inanıyorum. İşler yolunda giderken ufak bir talihsizliğim oldu. Hazırlık maçında sakatlık yaşadım. Ancak bu sakatlığım tamamen geçti. Bu nedenle mutluluk verici bir hafta geçiriyorum. Topla antrenmanlara başladım" diye konuştu.

"HATALARIMIZI DÜZELTECEĞİZ"

Ligin 3 haftalık periyodunu da değerlendiren Castillo, "Aslında bu üç haftalık periyodu kötü geçirdiğimizi düşünmüyorum. Bazı maçlarda yaptığımız ufak hatalardan dolayı gol yemiş veya kazanamamış olabiliriz, ama bu hatalarımızı düzelteceğimize inanıyorum. İyi maçlar çıkardık. Çünkü; ilk maçı kazandık ve sonrasında İstanbul'da Fenerbahçe ile berabere kaldık. Belki de yenebilirdik. Son maçta ise ufak hatalarımız sebebiyle galip gelemedik. Zaman geçtikte yapılan hatalardan ders çıkartıp kendimizi daha ileri safhaya taşıyacağımızı düşünüyorum. Şu an zirve mücadelesinin içerisindeyiz. Bu da devam edecektir" ifadelerini kullandı.

"REKABET TAKIMA KATKI SAĞLIYOR"

Takıma bu sezon katılan oyuncuların çok kaliteli olduğunu dile getiren Castillo, "Dünyadaki her takıma her sezon yeni oyuncular gelir ve mevcut futbolcularla forma mücadelesi verir. Bizde de böyle oldu. Yeni gelen oyuncular çok kaliteli. Onlarla forma mücadelesi veriyoruz. Bence bu durumda en önemlisi arkadaş olarak kalıp bu mücadeleyi takım adına yapabilmek ve takım adına forma savaşı verebilmek. Çünkü, arkadaşınızı forma mücadelesi içinde rakip olarak gördüğünüzde daha iyisini yapmaya çalışıyorsunuz. Bu durum takımı daha önemli yerlere getiriyor" şeklinde konuştu.

"EN İYİSİNİ YAPMAK İSTİYORUZ"

Her takımın sezon öncesi bir hedefi ve planı olduğunu vurgulayan Castillo, şunları söyledi:

"Bizim için bu hedef 50. yılımızda en yüksekte olmak. Bu seneye baktığımızda böyle bir takımın olduğuna inanıyorum. Hedeflerimiz doğrultusunda mücadele edip en iyisini yapmayı umuyoruz. Bu şekilde taraftarlarımıza güzel hediye vermek istiyoruz" dedi.

"BU SENE İNSANLARA SAHADA GERÇEK CASTİLLO'YU GÖSTERECEĞİME İNANIYORUM"

Trabzon'a alıştığını söyleyen Kolombiyalı oyuncu, "Geldiğimiz günden beri Türkiye'de çok fazla yabancılık çektiğimi söyleyemem. Hemen alıştık diyebilirim. Ailem de burada... Gelmeden önce bu yönde kafamda soru işaretleri vardı. Ama bu soru işaretleri kısa zamanda ortadan kalktı. Gerçeği söylemek gerekirse burada mutluyum. Ailem de çok mutlu. İlk senenin adaptasyon sürecini de atlattıktan sonra bu sene insanlara sahada gerçek Castillo'yu göstereceğime inanıyorum" ifadelerini kullandı.

"ŞU ANKİ HEDEFİM TAKIMIMA YARDIMCI OLMAK"

Türkiye'ye gelerek önemli bir hedefini gerçekleştirdiğini dile getiren Castillo, "Benim ülkem Kolombiya'da sokakta futbolu öğrenip sonra profesyonel olan oyuncuların hayalinde tek bir şey var. Bu da Avrupa'da futbol oynayabilmektir. Ben de bu hedefi başardığımı düşünüyorum. Sonuçta şu an Türkiye'deyim. Sonraki hedefimde ise Avrupa'nın üst düzey liglerine sahip İspanya ve İngiltere'de forma giymek var. Ben Trabzonspor'a gelerek ikinci hedefin kapısını araladığımı düşünüyorum. Benim için onlar ilerideki hedefler. Benim şu anki hedefim kendimi en iyi şekilde gösterip takımıma yardımcı olmak, hatta takımın içinde en iyi oyunculardan biri olabilmek" diyerek sözlerini tamamladı.

Haber Ara