Dolar

32,4950

Euro

34,8206

Altın

2.487,46

Bist

9.569,96

'Carrefour Bio Organik Süt' raflardaki yerini aldı

5 Yıl Önce Güncellendi

2020-01-22 12:00:22

'Carrefour Bio Organik Süt' raflardaki yerini aldı
Sabancı Holding ve Carrefour Grup iştiraki CarrefourSA, kaliteli ve güvenilir ürünleri en uygun fiyat politikasıyla müşterileriyle buluşturmak adına ilklere imza atmaya devam ediyor.

Carrefour'dan yapılan açıklamaya göre, CarrefourSA, Türkiye gıda perakendeciliğinin ilk öz markalı (private label) organik sütü Carrefour Bio Organik Süt'ü, raflarına taşıyarak müşterileriyle buluşturdu.

CarrefourSA'nın öz markalı ilk organik sütü Carrefour Bio Organik Süt, CarrefourSA tarafından uluslararası standartlarda denetlenen Ak Gıda tarafından üretiliyor. Sütün uzun süre ilk günkü tazeliğini ve doğallığını koruyabilmesi için UHT olarak bilinen, ürünün besin değerini etkilemeyecek şekilde, kısa süre ile yüksek ısıl işlem uygulanarak hijyenik ortamda paketlendi.

Doğal, katkısız ve minimum yüzde 3 süt yağı içeren Carrefour Bio Organik Süt, organik tarım mevzuatlarına uygun olduğu Ecocert Imo Denetim Ve Belgelendirme Limited Şirketi (TR-OT-003) tarafından sertifikalandırıldı.

Carrefour Bio Organik Süt, ilk etapta Gurme CarrefourSA'larda 6,45 TL'den satışa çıkarken yakın zamanda tüm CarrefourSA marketlerindeki yerini alacak.

Haber Ara