Dolar

32,3279

Euro

35,0808

Altın

2.299,27

Bist

8.988,38

Cansuyu'ndan Ramazan'a hayırlı hizmet

Muhtaçların imdadına yaptığı yardımlar ile yetişen Cansuyu Derneği, Ramazan Ayı dolayısıyla başlattığı “Hoş Gelsin Ramazan” kampanyası ile paylaşma ve yardımlaşma duygusunu muhtaçlarla buluşturacak.

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-04-24 13:24:03

Cansuyu'ndan Ramazan'a hayırlı hizmet

Olağan ve olağanüstü zamanlarda yurt içi ve yurt dışındaki mazlumlara maddi ve manevi yardımda bulunan, insan hak ve özgürlüklerinin ihlal edilmesinin önlenmesi ile hak ve özgürlüklerin geliştirilmesi ve iyileştirilmesi yönünde de çalışmalar yapan Cansuyu Derneği, yeni kampanyası “Hoş Gelsin Ramazan” ile yardım elini mazlum, mağdur ve muhtaçlara uzatmaya devam ediyor. Kurulduğu tarihten bu yana Ramazan aylarında yardım organizasyonları düzenleyen Cansuyu, hayırsever vatandaşların emanetlerini bu Ramazan ayında da gerçek muhtaçlara ulaştıracak. Hayırseverler ve muhtaçlar arasında Sevgi ve hoşgörü ortamı oluşturarak toplumsal birlik ve beraberliğe katkı sağlayacak.

Ramazan ayı bereketinin her sofrada olması için yapılacak organizasyonlar ile vatandaşların yanında ve sofrasında olmayı amaçlayan Cansuyu, hayırseverlerden gelen SMS bağışı ve kumanya yardımı ile muhtaçların sofralarına zenginlik katacak. Ramazan ayı süresince büyük bir gayretle yurt çapında gıda kolileri dağıtılacak.

“Hayırseverler ve Muhtaçlar Arasında Köprü Vazifesi Görüyoruz”

2020 Ramazan organizasyonu kapsamında açıklamalarda bulunan Cansuyu Derneği Genel Başkanı Mustafa Köylü; “Her yıl olduğu gibi bu Ramazan ayında da hayırsever vatandaşlarımızın yaptığı bağışları, fitreleri, zekatları muhtaçlara ulaştırmaya devam edeceğiz. Tüm dünya gibi ülkemizide etkisi altına alan pandemi dolayısıyla olağanüstü bir zamandan geçiyoruz. Cansuyu Derneği olarak, vatandaşlarımızın bu zor gününde yanlarında olduğumuz gibi Razaman ayında da yaralarını saracağız. Özellikle sahada koşturan gönüllü arkadaşlarımızın özverili çalışma ve çabalarıyla beraber mağdur ve muhtaç durumdaki vatandaşlarımızın yardımına koşmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Hayırseverler ile yardıma muhtaçlar arasında köprü vazifesi gördüklerini söyleyen Köylü, "Ramazan ayında yurt içi yardımlarımızı yoğunlaştırıyoruz. Faaliyetlerimizi inşallah Türkiye'nin 81 ilinde gerçekleştirmeyi planlıyoruz. Ramazan aylarında vatandaşlarımızın hassasiyeti daha da artıyor, onların destekleri ile yüz binlerce muhtaç aileye gıda paketi yardımında bulunacağız, hayırseverlerin bağışlarını, zekalarını, fitre ve fidyelerini mağdur ve muhtaç vatandaşlarımıza dağıtarak Ramazan'ın bereketini birlik ve beraberlik içerisinde yaşayacağız." dedi.

Kampanya kapsamında SMS ve kumanya paketi şeklinde yapılabilen yardımlar ile Ramazan'da mağdur ve muhtaç ailelerin ihtiyaçları giderilecek. Banka hesaplarının yanı sıra bağış yapmak isteyen vatandaşlar SMS üzerinden de kampanyaya bağışta bulunabilecek. SMS sisteminden Cansuyu yazarak 6639'a gönderen hayırseverler, bir mesaj ile 10 TL bağış yapabilecekler. Ayrıca Ramazan'ın vazgeçilmeyen yardımlarından olan kumanya paketi de yardım seçenekleri arasında bulunuyor.

“Hoş Gelsin Ramazan” kampanyası hakkında daha fazla bilgiye 44 66 39 no'lu telefondan, cansuyu.org.tr adresinden ve Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin sosyal medya hesapları üzerinden ulaşılabilir.

Haber Ara