Dolar

32,5962

Euro

34,7568

Altın

2.495,83

Bist

9.524,59

Caner için ısrar yok

Yönetim, sezon sonunda sözleşmesi bitecek oyuncular ile kiralıklar konusunda kararını verdi.

9 Yıl Önce Güncellendi

2016-03-27 00:10:46

Caner için ısrar yok

Fanatik'te yer alan habere göre: Yönetim, sezon sonunda sözleşmesi bitecek oyuncular ile kiralıklar konusunda kararını verdi. Sadece Mehmet Topal ve Gökhan Gönül'ün kalması için her şey yapılacak. Caner için bile ısrarcı olunmayacak.

Fenerbahçe'de yönetim, geçtiğimiz sezon olduğu gibi bu sezon da sözleşmesi biten oyuncular ile masaya oturmak için aceleci davranmıyor. Futbolcuların motivasyonlarının bozulmaması için ligin bitimi bekleniyor. Ancak yönetim, kontratı sona erecek 10 oyuncu ile 3 kiralık futbolcu konusunda nasıl bir yol haritası izleyeceğini belirledi.

5 İSİMLE YOLLAR AYRILACAK

Buna göre kiralıklar Markovic, Abdoulaye ve Fabiano'nun bonservisinin alınması için girişimde bulunulmayacak. Sözleşmesi sona erecek olan Alves, Kadlec, Meireles, Mehmet Topuz ve Serdar Kesimal ile yollar ayrılacak. Mehmet Topal, Gökhan Gönül, Caner Erkin, Uygar Mert Zeybek ve Hakan Cinemre'ye ise yeni kontrat önerilecek.

TOPAL VE GÖKHAN İÇİN ŞARTLAR ZORLANACAK!

Ancak bu oyunculardan sadece Topal ve Gökhan'ın takımda kalması için yönetim tüm şartları zorlayacak. Adı Avrupa kulüpleri ile anılan Caner dahil diğer futbolcular konusunda ısrarcı bir tutum sergilenmeyecek. Yönetimin sunacağı tekliften çok daha yükseğini isteyen olursa, yollar ayrılacak.

 

Haber Ara