Dolar

32,3641

Euro

34,9555

Altın

2.325,56

Bist

9.079,97

Caner ’e 1.7 milyon Euro'luk teklif

Caner Erkin'e teklifini sunan yönetim, Fenerbahçe’de sezon sonunda sözleşmeleri sona erecek diğer oyunculardan Gökhan Gönül ve Mehmet Topal ile ise bugün masaya oturacak.

9 Yıl Önce Güncellendi

2016-04-27 11:24:36

Caner ’e 1.7 milyon Euro'luk teklif

Yeni Şafak'ın haberine göre; Fenerbahçe yönetimi, teknik direktör Vitor Pereira ile yaşadığı gerginlik nedeniyle kadro dışı kalan ve sezon sonunda sözleşmesi sona erecek Caner Erkin ile dün kulüp binasında bir görüşme yaptı. Yönetim, Inter ile 4 yıllık anlaştığı iddiaları ortaya atılan başarılı oyuncuya sözleşmesini yenilemek istediğini ve önümüzdeki sezon da takımda kalmasını teklif etti.

AYNI TARİFE

Yönetim, Caner'e daha önce aldığı yıllık 1 milyon 750 bin Euro teklifi önerdi. Teknik direktör Vitor Pereira da Caner Erkin'in affedilmesine karşı değil. Portekizli teknik adam, “Kulübün kararına ben de uyarım. Caner Erkin'le devam etmek isterim" dedi.

GÖKHAN VE MEHMET DE MASAYA OTURACAK

Fenerbahçe yönetimi, sezon sonunda sözleşmeleri sona erecek takımın diğer önemli oyuncuları Gökhan Gönül ve Mehmet Topal ile ise bugün görüşecek. İki futbolcu antrenmanın ardından kulüp binasına gelerek başkan Aziz Yıldırım ile masaya oturacak.
Başkan Aziz Yıldırım'ın iki futbolcuya da 2 milyon Euro'yu geçmeyecek bir ücret önereceği belirtiliyor.

VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara