Dolar

32,4764

Euro

34,8291

Altın

2.471,42

Bist

9.530,47

Çanakkaleli öğrenciler Bilecik'i gezdi

Çanakkale Biga İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerinden oluşan grup, 'Şehitler Diyarı Çanakkale'den Diriliş Toprakları Bilecik'e' programı kapsamında kenti ziyaret etti.

8 Yıl Önce Güncellendi

2017-04-02 16:11:35

Çanakkaleli öğrenciler Bilecik'i gezdi
Çanakkale Biga İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerinden oluşan grup, "Şehitler Diyarı Çanakkale'den Diriliş Toprakları Bilecik'e" programı kapsamında kenti ziyaret etti.

Söğüt Müftüsü Mehmet Ali Bal'ın öncülüğündeki öğrencilerin bulunduğu grup, ilk önce Orhangazi Camii'nde kılınan namazın ardından Bilecik Belediyesi tarafından verilen çorba ikramında bir araya geldiler. Daha sonra türbe yerleşkesindeki Osmanlı Padişahları Tarih Şeridini gezen gruba, alan sorumlusu Engin Beyce ve Bilecik Belediyesi Görevlisi Arkeolog Ertuğrul Gündüz eşlik etti. Heyet, burada son olarak Şeyh Edebali Türbesini ziyaret ederek, dua etti. Öğrenci grubu kentteki ziyaretleri kapsamında Bilecik Belediye Sarayı ve Tarihi Saat Kulesini gezerek, hatıra fotoğrafı da çektirdi. Öğrenciler son olarak Yaşayan Şehir Müzesini gezerek, burada Bilecik'in yakın geçmiş tarihine ilişkin bilgi ve görsellerin bulunduğu alanlarda fotoğraf çektirdi.

Haber Ara